Haberler

Metin Hara Kitapları Yeni Çıkmasına Rağmen Sunucunun Okumasına Şaştı Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Oylum Talu konuğu Metin Hara'ya "Kitaplarınızı okudum." dedi. Hara bunun üzerine "Ne kadar çabuk okudunuz, daha çıkalı birkaç gün oldu." diyerek şaşırdı.

Metin Hara geçtiğimiz hafta İyiliğin Bilim Hali ve İyiliğin Hareket Hali adında iki yeni kitap çıkardı. Kitaplarının tanıtımı için Oylum Talu'nun Habertürk'te sunduğu Burası Haftasonu programına katıldı. Oylum Talu, iki kitabı da okuduğunu söyleyince Metin Hara şaşırdı.

"NE KADAR ÇABUK OKUDUNUZ"

Oylum Talu programın başında Metin Hara'ya kitaplarıyla ilgili soru yöneltmeden önce "Ben bu kitapları okudum" dedi. Söz hakkı kendisine geçen Metin Hara ise "Ne kadar kısa zamanda okudunuz, daha çıkalı birkaç gün oldu" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oylum Talu Metin Hara Habertürk Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (109)

KONYA:

Almanya''nın Hessen eyaletindeki Kassel kentinde bir camiye molotofkokteyli atıldı. Güvenlik kamerasından 4 kişi olduğu belirlenen kişilerce düzenlenen saldırıda, caminin bazı camları kırıldı, çerçeveleri kısmen yandı ve bina duvarlarında hasar oluştu.

Yanıtla710
YEŞİLBEYAZ:

bunda rezillik ne var onu anlamadım programı seyretmedim ama hızlı okuma yöntemi var okumuş olamazmı şu başlıklarınızı adam akıllı yapın saçma sapan başlık yazıyosunuz haberlere

Yanıtla213
ben şok!:

bu mu haber şimdi?

Yanıtla311
asdew:

sanki ansiklopedi yazdı aq alt tarafı 100-150 sayfalık kitap

Yanıtla012
HEZARFEN:

bu başlığı kim attı. ben rezil oluncak bir durum göremedim. hayret bi şey yaaa.

Yanıtla210
yorumcu:

sunucu konuk edeceği adamın kitabını okuyamaz mı birkaç günde, zaten o kişi çağrılmışsa programa, sunucunun hazırlanması lazım bilgi toplaması lazım. bence haber saçma oldu

Yanıtla111
AFRİN:

BU ZİBİDİ KİM YAW

Yanıtla011
MURTAZA:

ZİBİDİ DEDIGIN ADAM ADRIANA LIMA ILE EVLENECEK. :)

01
Ensar yuce:

Evet haber niteliği gerçekten çok yüksek

Yanıtla19
Ultra aslan ??:

Adam haklı beyler dağılın Adriana Lima gibi bir hatunla beraber kıskanmayın

Yanıtla100
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title