Haberler

Milyoner'de Lise Öğrencisine 110 Bin Lira Kaybettiren Soru

Güncelleme:
Abone Ol

İlgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster'de 250 bin liralık soruyu açtıran 18 yaşındaki lise öğrencisi, yanlış cevap verince 110 bin lira kaybetti.

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de 18 yaşındaki lise öğrencisi 250 bin liralık soruyu açtırdı.

TEK CEVAPLA 110 BİN LİRA KAYBETTİ

Avusturya Lisesi son sınıf öğrencisi Hüseyin Umut Serin, Milyoner'de parmak ısırtan bir başarıya imza attı. Verdiği isabetli cevaplarla 250 bin liralık soruyu açtıran genç yarışmacı, verdiği yanlış cevapla 110 bin lira kaybetti.

Milyoner'de Lise Öğrencisine 110 Bin Lira Kaybettiren Soru

EĞİTİMİNİ İSVİÇRE'DE TAMAMLAMAK İSTİYOR

Üniversitede kimya mühendisliği bölümünü okumak isteyen başarılı yarışmacı, "Amacım eğitim hayatımı İsviçre'de tamamlamak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsviçre Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

maskeli süvari:

lann buraya zaten maddı durumu ıyı olanlar gıdıyor ben o kadar basvurdum ne arayan nede soran var dıkkat edın genelde yurt dısında okumak ıcın veya sermaye yapmak ııcn gelenler var nerden buluyorlar secılmısler coğu daha önceden. . garıban gelenlerde yıne secılmıs bırılerının vasıtasıylan yardım amaclı. . tv''de bıle torpıller işliyıor acun ılıcalının kımlere torpıl gectıgını cok ıyı bılıyorum. .

Yanıtla013
alpi 06:

evet malesef dünyayı gezmek veya yurt dışında mastır yapmak için çok kişi yarıştırıyorlar

00
ekşici agabeee:

Peki mark twainin bundan haberi varmı

Yanıtla25
ŞÜKRETMEYİ BİLİN:

125. 000 lik soruda çok kişi dibe vurdu. Yarışmacıların anlamadıkları şey her zaman şanslı olamayacakları. Sokakta bulduğun bir para, al da git.

Yanıtla07
Gözlem:

Bu programa katılmak için önce müracaat edeceksin. Sonra bir elemeden geçeceksin. Haydi oldu diyelim. Sözleşme imzalayacaksın. Prova çekimlere gideceksin. Sonra yarışmaya çağırılacaksın. Çekimler yapılacak. . Orada Ne kazanırsan kazan ( Program eğer yayınlanırsa ) ödülünü 9 ay donra alacaksın. ! Böyle bir saçmalık işte. . Milyar kazansan ne olacak. ? Program yayınlanmazsa. . Avucunu yalarsın. . ! Ahmakları seyrediyorsunuz, çünkü para vermeye niyetleri yok. !

Yanıtla06
ŞAPKACI:

ZATEN YALAN YAV. NESİNE İNANIYORSUNUZ Kİ. ZANNEDİYORMUSUNUZ YARIŞMACILARA 125 BİN 250 BİN VERİLİYOR. HİKAYE BUNLAR. HER YARIŞMACI EN FAZLA 15 BİNİ ALIP GİDER. BU TV NİN SERNAYESİ NEKİ MİLYONLAR DAĞITACAK

Yanıtla03
Emrah:

Maddi durumları kötü olmadığı için böyle bir risk almış zaten fazla üzülmüyorlar ailece. . Fakat risk almak her zaman güzel değildir. . Doğru risk ve yanlış risk vardır. . Çocuğun aldığı risk yanlış riskti. .

Yanıtla03
Kartal:

Bazılarıda kufür yemek için herşeyi yapıyor.

Yanıtla03
Adınızı Yazın:

APTAL.

Yanıtla20
BELEK:

zengin çoçuğa salla

Yanıtla01
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title