Haberler

Milyoner'e damga vuran soru! Bir "Bam" yüzünden 100 bin liradan oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim'in soyunma odası konuşmasında 'bam' ifadesini kaç kez kullandığı soruldu. Yarışmacı 'bam bam bam' yanıtını verdi, ancak doğru cevap 'bam bam bam bam' olacaktı. 100 bin TL'lik soruya yanlış yanıt veren yarışmacı 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta başarılı performanslar yer aldı. Programa katılan Galatasaray ve Adana Demirspor taraftarı yarışmacı Eyüp Sami Dündar'ın karşısına çıkan 100 bin TL'lik Fatih Terim sorusu sosyal medyada gündem oldu.

TERİM'İN KAÇ KERE "BAM" DEDİĞİ SORULDU

''Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim, kayıtlara geçen soyunma odası konuşmasında "Bam" ifadesini tam olarak hangi şekilde kullanmıştır?'' sorusu yarışmacıya yöneltildi.

"BAM BAM BAM"

"Bana 3 gibi geliyor, 'bam bam' biraz eksik, 'bam bam bam' dolu dolu, 'bam bam bam bam' fazla gibi. 3 olduğunu düşünüyorum" dedi ve 'bam bam bam' yanıtını verdi.

50 BİN LİRA KAZANDI

Sorunun doğru cevabı ise ''bam bam bam bam'' olacaktı. yarışmacı yanlış şıkkı seçerek elendi. 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Magazin

Galatasaray Fatih Terim Fatih Terim Televizyon Magazin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Serkan Tezcan:

Sorumu bu şimdi tv programları kadar saçma sapan başka hiçbir şey olamaz

Yanıtla156
Caner Alp:

Saçma soru olmuş, yani kanunda yeri mi 4 bam olacak diye şartmı var?

Yanıtla026
Brh atr:

bu şekil soru olurmu olduki 4 dedi yok bilemedin 3 tü nerden ispat edeceksin cevabın doğruluğunu

Yanıtla012
Ak!f null:

programın cenaze namazı kılınmıştır. soruya bak yazikk

Yanıtla010
Uzman:

dava açsa kazanır 3 bam var videoda

Yanıtla18
sade vatandaş:

bir şeye araştırmadan sorgulamadan inanmadıkça başarıya gerçeğe hakikata ulaşmanızın önünde hiç bir engel yoktur eğer birisi size bizden önce ambulans buzdolabı falan yoktu diyorsa önce araştırın derim örneğin tv nizin ekranını ıslak bezle silmeyin sonra hurda olur kurutmalı çamaşır makinaları rezistansla kuruttuğundan ayrı kullanılan yoğuşturmalı çamaşır kurutma makinasından çok daha fazla ceryan harcar özellikle evde ufak çocuk varsa evlerde jilet gibi keskin bıçak cam sehpa bulundurmayın

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title