Haberler

Minik Eylül ve Leyla'nın Ölüm Haberlerini Alan Ceren Hindistan, Kızının Tüm Fotoğraflarını Sildi

Güncelleme:
Abone Ol

Eski manken Ceren Hindistan minik Eylül ve Leyla'nın ölü bulunmasının ardından sosyal medya hesabından kızı Arya'nın fotoğraflarını kaldırdı.

Kızının hastalığıyla ilgilenmediği gerekçesiyle gündeme gelen Ceren Hindistan, Arya ile yakından ilgilendiğini göstermek ve haberleri yalanlamak adına onunla birlikte göründüğü paylaşımlar yapıyordu, ancak ülkemizde yaşanan çocuk tacizleri ve ölümleri üzerine Ceren Hindistan radikal bir karar alarak Instagram hesabından kızının fotoğraflarını kaldırdı.

"ARYA'NIN FOTOĞRAFLARINI KALDIRIYORUM"

Kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi bulunan Minik Eylül'ün ardından Ağrı'da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedeninin bulunması Ceren Hindistan'ı derinden etkiledi. Hindistan, "Çok özür dileyerek Arya'mın tüm fotoğraflarını kaldırıyorum. Bu sistem böyle devam ettiği sürecede bu böyle olacak. 'Neden Arya'yı çekmiyorsunuz' diye sormayın sonra. Kız çocuğu annesiyim ve yüreğim yandı yine. İdamın çıkması için en olması gerekiyor?" diyerek kızının tüm fotoğraflarını kaldırdı.

Minik Eylül ve Leyla'nın Ölüm Haberlerini Alan Ceren Hindistan, Kızının Tüm Fotoğraflarını Sildi

Minik Eylül ve Leyla'nın Ölüm Haberlerini Alan Ceren Hindistan, Kızının Tüm Fotoğraflarını Sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (196)

cevap:

bence ceren kendi çıplak fotoğraflarını kaldırsın insanlığı teşvik ve tahrike sürükleyen medeniyet ve özgürlük altında soyunan insanlardır edep diyorum başka birşey demiyorum. . .

Yanıtla524
Büşra:

ÖYLE BI AĞLASAM....ÖYLE BI AGLASAMKİ ÇOCUKLAR SIZE HIÇ GÖZYAŞI KALMASA... ÖYLE Bİ ÖLSEM ÖYLE BI ÖLSEMKI..SİZE HIÇ ÖLÜM KALMASAAA..... .AZIZ NESIN...

Yanıtla411
millet:

medyada dolaşan magazin kefereleri sizinde payınız var şimdide demogoji yapıyor gerzekler

Yanıtla011
Yeşim Yildirim:

Hiç Bir Çocuk Güvende Değil Artik !

Yanıtla06
ReAlist:

Turkiyedeki tüm cahillere, katillere seslenerek sizin a. . . . .

Yanıtla05
Esmanur:

Yaa böyle birşey olamaz daha o 4 yaşinda ben olsam develet onu hapise değil işkençe çektirirdim o hapiste yemek giğiçek su içeçek onu valla ölmekmekten beter yapardınnn yazıl Eylül’e ve Leyla’ya bu yorum ikisi için vişdansız köpekekrer küçüklerden ne istediğiniz sapıklarr ??????cok üzgünüm.

Yanıtla14
huri:

kimseye güvenılmıyor artık

Yanıtla04
Iziiiiii Dortmund:

Iyimisin birtanem?

00
Iziiiiii Dortmund:

Senden nedense uzak duramiyorum dünkü sayfaya bir bakarmisin?

00
huri:

ooff çek git ya kımseyle uğraşmak istemıyorum rahat bırakın ya yeter artık herbirniz biryerden çıkın gidin hayatımdan ya

00
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title