Haberler

Miray Daner'den "Ölü askerlerin isimleriyle dolu hikayeniz olacak" diyen kişiye sert cevap

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Miray Daner, önceki gün Instagram hesabından İdlib'deki hain saldırıda şehit olan askerlerimizin isimlerinin yazılı olduğu bir paylaşım yaptı. Oyuncu, paylaşımına "Yakında ölü askerlerin isimleriyle dolu birçok hikayeniz olacak" diyen kullanıcıya sert bir dille cevap verdi.

21 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner, sosyal medya hesabından İdlib'deki hain saldırı sonrası şehit düşen kahraman askerlerimizin isimlerinin yazılı olduğu bir paylaşım yaptı. Daner'in paylaşımını gören bir sosyal medya kullanıcısı ise hadsiz bir mesaj gönderince oyuncudan tepki gecikmedi.

"ÖLÜ ASKERLERİN İSİMLERİYLE DOLU HİKAYENİZ OLACAK"

Son dönemin en başarılı ve popüler oyuncularından Miray Daner, şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu paylaşımına cevap veren yabancı uyruklu bir sosyal medya kullanıcısı "Yeni başlıyor! Yakında ölü askerlerin isimleriyle dolu birçok hikayeniz olacak" dedi.

Miray Daner'den 'Ölü askerlerin isimleriyle dolu hikayeniz olacak' diyen kişiye sert cevap

GELEN MESAJI İFŞA EDEREK CEVAP VERDİ

Sosyal medya kullanıcısından gelen mesajla sinirlerine hakim olamayan Miray Daner, mesajı Instagram hesabından paylaşarak Fars asıllı sanatçı Farid Farjad'ın "Dünyada yüzlerce milliyet, dil, din, mezhep olabilir. Ama sadece iki çeşit insan var; vicdanı olan ve vicdanı olmayan" sözünü paylaştı. Oyuncu paylaşımına "Bu söz şimdi çok daha anlamlı..." notunu da ekledi.

Miray Daner'den 'Ölü askerlerin isimleriyle dolu hikayeniz olacak' diyen kişiye sert cevap

HESABINI YORUMLARA KAPATTI

Daner'e mesaj yollayan ve Suriyeli olduğu ileri sürülen kişi, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını yorumlara kapattı.

34 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırılar sonucunda 34 askerimiz şehit düştü, 32 askerimiz de yaralandı. Türkiye, saldırıya anında karşılık vererek çok sayıda rejim hedefini vurdu. AB, NATO ve ABD yaptığı açıklamada Esed rejiminin saldırılarını kınadı ve ateşkes çağrısında bulundu.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

RACO:

gavur her yerde zulüm yapmak için fırsat kolluyor biri yunan gavuru biri bulgar gavuru, sağımız solumz gavur dolu Allah kahretsin yerin dibine geçirsin hepsini

Yanıtla734
HANIM:

AMİN

13
İç Ses:

Bu daha başlangıç demiş, Erdoğan da söyledi aynısını, A haber de kendi kulaklarımla duydum, bu da yetmez alt yazı da geçtiler söylenenleri.

Yanıtla713
bordo klavyeli:

başkan erdoğan da aynısı demedimi ya, neden kızıyorsunuz

Yanıtla126
D:

Demedi. Öncelikle git şiiri oku ve anla sonra konuş.

16
bzztt:

ne güzelmiş bu kız ben bunu yeni görüyorum

Yanıtla152
fazlı:

çukurdaki aras bulutun kuzeni

30
HAMİT:

Vatansever bir duyguya sahip olmayan korkaklar dünde vardı bugünde olacak bu bir yaradılış ama şunu da bilsinler. ATATÜRK 1932 senesinde seçim beyannamesine YURTTA SULH CİHANDA SULH barış zamanı için söylemiştir. 1922 senesinde mecliste ise SULHU SALAH İSTİYORSAN HAZIR OL CENGE demiştir. ALLAH rahmet eylesin seni çok arıyoruz BAŞBUĞ ATATÜRK.

Yanıtla214
İfşa:

Adamın Kullanıcı adı yazıyor, dikkat edin de tazminat yemeyin

Yanıtla131
TÜRK:

onu bilerek ifsa etmislerdir, ayyildiz time selamlar saygilar :)

218
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title