Haberler

Modacı Gibiler!

Abone Ol

Şık Giyinen Her Ünlünün, Arkasında Bir Stilist ve Koca Bir Ekip Olduğunu Sanmayın.

DIANE KRUGER

Alman oyuncu; güzelliği ve tarzıyla beğeni topluyor. Diane Kruger; özel etkinlikler için zaman zaman profesyonellerden yardım aldığını, ancak çoğu zaman giyeceği kıyafetlerle kendisinin ilgilendiğini söylüyor.

BLAKE LIVELY

Gossip Girl' dizisiyle ünlenen Blake Lively, oyunculuk dünyasında ilk yükselmeye başladığı yıllarda stilist tutacak parası olmadığını söylüyor. Ancak bu durum Lively'nin işine yaramış; giyim tarzı zamanla herkes tarafından beğenilmeye başladı.

JANUARY JONES

Birkaç yıldır yıldızı parlayan January Jones, hayatıyla ilgili tüm kontrolün kendi elinde olmasını sevdiğini ve bu yüzden de kıyafetlerini kendisinin seçtiğini söylüyor. Jones, ünlü tasarımcılardan aldığı giysilerde bile değişiklikler yaptırıyor.

KATE MOSS

Ünlü manken Kate Moss, vücut hatları ya da güz yüzelliğinden çok sade ve kendine has giyim tarzıyla herkesi kendisine hayran bırakmayı başardı. Yıllardır kendi stilini konuşturan 39 yaşındaki mankenin üzerindeki her şey, kısa süre içinde moda oluyor.

MARION COTILLARD

Fransız oyuncu, bir başkasının kendisini giydirmesi fikrinin çok antipatik olduğunu söylüyor. Cotillard; galalara giyeceği kıyafetleri her zaman kendisi seçmeyi seviyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title