Haberler

Model, sevgilisinin "Daha uzun olmadıkça seni sevmem" demesi üzerine 167 bin dolar harcayarak boy uzatma ameliyatı oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Realite TV yıldızı Theresia Fischer, eski sevgilisi Thomas Behrend'in isteği üzerine bacak uzatma ameliyatları geçirdi. Toplamda 128.000 sterlin harcayarak boyunu 1.70 metreden 1.84 metreye çıkardı. Ameliyatlar 2016'da başladı ve 2022'de tamamlandı. Theresia şimdi eski sevgilisinden ayrılmış durumda ve yeni partneri Stefan ile mutlu. Kendi hayatını yaşadığını belirten Fischer, gelecekte modellik kariyerine devam etmeyi ve aile kurmayı planlıyor.

Realite TV yıldızı Theresia Fischer, eski sevgilisinin isteği üzerine bacak uzatma ameliyatları geçirdi. Eski sevgilisi Thomas Behrend, Theresia'ya "Daha uzun olmadıkça seni sevmem" demiş ve bu sözler onu ameliyat olmaya yönlendirmiş.

Theresia, toplam 128.000 sterlin harcayarak bir dizi acı verici ameliyat geçirdi. Bu ameliyatlarda bacak kemikleri kesilip metal çubuklarla donatıldı. Sonuç olarak, boyunu 1.70 metreden 1.84 metreye çıkardı.

Ameliyatlar 2016'da başladı ve 2022'de devam etti. Her ameliyatta bacak kemikleri biraz daha uzatıldı. Son olarak Haziran ayında, büyümeyi sağlayan metal çubuklar çıkarıldı.

Theresia şimdi eski sevgilisinden ayrılmış durumda ve yeni partneri Stefan ile mutlu. Eski ilişkisini "küçülme ve boyun eğme" olarak tanımlıyor ve şimdiki ilişkisinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor.

Model, yeni uzun bacaklarıyla geçen hafta Hamburg'da bir galada boy gösterdi. Boyunun avantajlarından bahsederken, özellikle yeni partnerinin bundan memnun olduğunu vurguladı.

Theresia, artık eski sevgilisinin isteklerinden kurtulduğunu ve kendi hayatını yaşadığını belirtiyor. Gelecekte modellik kariyerine devam etmeyi ve aile kurmayı planlıyor.

Model, sevgilisinin 'Daha uzun olmadıkça seni sevmem' demesi üzerine 167 bin dolar harcayarak boy uzatma ameliyatı oldu

Model, sevgilisinin 'Daha uzun olmadıkça seni sevmem' demesi üzerine 167 bin dolar harcayarak boy uzatma ameliyatı oldu

Model, sevgilisinin 'Daha uzun olmadıkça seni sevmem' demesi üzerine 167 bin dolar harcayarak boy uzatma ameliyatı oldu

Model, sevgilisinin 'Daha uzun olmadıkça seni sevmem' demesi üzerine 167 bin dolar harcayarak boy uzatma ameliyatı oldu

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Ameliyat Sterlin Magazin Sağlık Kadın Yaşam Aile Kadın Magazin Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Hasan Temiz:

Ahh be güzel kızım, anlayacaksın sevginin böyle bisi olmadığını ama bedeli pişmanlık olacak.

Yanıtla5380
Shef :

Gençler aman aman ! Bizim alt komşumuz (21 yaşında) boyum kısa diye aynı bu ameliyattan oldu, adam iki yıldır evden dışarı çıkamıyor. boyum 1,60 olsun ama sağlıklı olayım.

Yanıtla3257
MUSTAFA ALİ_5635:

''NE OLDU,BOYUN MU UZADI'' DEMEZLER ŞİMDİ...

Yanıtla0116
o. kara:

ADAM BUNDAN VAZGECIP, SEN DAHA KISA OLMADIKCA SENI SEVMEM DERSE NE YAPACAKSIN? O ADAMI BIRAKSA IDIN KESKE O ADAM DOGRU SEYLER ISTEMIYOR SENDEN...

Yanıtla0100
Dağıstan:

Allah'ın verdiği can , sonuna kadar tabii haliyle korunmalı...

Yanıtla281
Ibrahim Yarbey:

Ne insanlar var ya..

Yanıtla064
bekir yapici:

bize ne kardeeeesim halkin derdi elalemin bacagimi boyumu ülke yangin yerine dönmüs her gün savastaymisiz gibi insanlar ölüyor ikdidari medyasi hala lay lom uyutma oyalama günü gecirme derdinde gazetedilik habercilik bumu.

Yanıtla1039
Naci Büyükkal:

Yakında ona Zürafa ayak derler.

Yanıtla029
Ahmet AKGÜL:

İSLAM DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM

Yanıtla917
ali taş :

Su testisi. Toplum için çooook önemli haber. tövbe tövbeeee.

Yanıtla124
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title