Haberler

Yayın hayatına yeni başlayan Mucize Doktor, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Arama motoru Google, her yıl olduğu gibi bu sene de yılın en çok arananlarını açıkladı. Yayın hayatına yeni başlayan Mucize Doktor, kendi kategorisinde en çok aranan dizi oldu.

En çok kullanılan arama motoru Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. "Yılın Arama Trendleri 2019"un dizi kategorisinde Mucize Doktor birinci olurken şarkı kategorisinde Reynmen oldu.

YAYIN HAYATINA YENİ BAŞLAYAN DİZİ DAMGA VURDU

Türkiye'de En Çok Aranan Diziler kategorisinde zirvede yer alan Mucize Doktor'u Zalim İstanbul ve Her Yerde Sen takip etti. Çoğunluğunu Türk dizilerinin oluşturduğu listede tek uluslararası yapım ise Game of Thrones oldu. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan'ın oynadığı dizi, Eylül ayından yayın hayatına başlamasına rağmen başarısıyla listeye damga vurdu.

Mucize Doktor dizisi, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

REYNMEN LİSTENİN BAŞINDA YER ALDI

Reynmen'in "Derdim Olsun", Şanışer'in "Susamam", Fatih Bulut'un "Çok Sevdim Yalan Oldu" ve Norm Ender'in "Mekanın Sahibi" adlı çalışmaları da Türkiye'de bu yılın En Çok Aranan Şarkıları arasında yer aldı.

Mucize Doktor dizisi, 2019'un en çok aranan dizisi oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reynmen Türkiye Google Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

PAŞALI:

Paşalı'' da bu yıl ki en iyi yorumcu oldu.

Yanıtla28
ha ha ha:

dizi iyi oldugu icin degil millet evin de ailecek ve musafir geldigi zaman bakacak sey bulamiyor mecbur bunu aciyor nerde ise her dizi de aile icin sapiklik var film dersen tam rezalet bol kufurlu

Yanıtla35
ROSALİNDA:

ELA NE OLMUŞ ÖYLE , AMA DİZİ ÇOK GÜZEL ZEVKLE İZLİYORUM

Yanıtla43
COŞKUN:

ZEVKLE? YESS

10
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan bu takım elbise markasımıdır nedir reynmen midir ne karın ağrısıdır bunuda adam ettinizya size daha ne söylenir bilmiyorum

Yanıtla13
uCube:

Reynmen''i çekemeyenler var, adam size ne yaptı arkadaşım. Çekemediğiniz için mi en çok google de o adamın şarkısını aratmışlar. Demek ki şarkıyı beğeniyorlar. Yusuf''u herkes sevmesine gerek yok, önemli olan ortaya koymuş olduğu icraat, aratılmasa google durduk yere listeye koymaz. ;)))

Yanıtla10
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Adından ne kadar beyne sahip olabileceğin anlaşılıyor zaten,senin gibiler zaten bunlara sanatçı der ancak, sezen aksu ajda pekkan gibi değerlerle aynı sıfatı yakıştırmak bile yeteri kadar angutluk zaten denyo seni

00
Yeliz:

Dizi konusu çalıştı... gerçek dizi kore den .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title