Haberler

Sunucu ve gazeteci Müge Dağıstanlı'nın babası yaşamını yitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularından olan ve aynı zamanda Posta Gazetesi'nde Magazin Müdürlüğü yapan Müge Dağıstanlı'nın babası Güngör Abdullah Dağıstanlı, Antalya'da evinde düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın 79 yaşındaki babası Güngör Abdullah Dağıstanlı, Antalya'da evinde düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

BANYODA HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Astur Manolya Sitesi'nde yalnız yaşayan Güngör Abdullah Dağıstanlı'yı göremeyen komşuları, saat 13.30 sıralarında evine gitti. Zili çalan komşuları, kapıyı açan olmayınca giriş kattaki eve pencereden girdi. İçeriden aldıkları anahtarla kapıyı açan komşuları, Güngör Abdullah Dağıstanlı'yı banyoda yerde hareketsiz buldu.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dağıstanlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Dağıstanlı'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Dağıstanlı'nın banyoda ıslak zemin nedeniyle kayıp düştüğü, buna bağlı olarak da yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Fener Mahallesi Muratpaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

fırtına:

Neden Kahreden haber ?Ulan bu memlekette vakti saati gelen herkes ölüyor onlar kahreden haber olmuyorda hergün ahlaksız programlar yapan birinin babası ölüncemi kahreden haber oluyor ?Soytarılar ölüm var ibret alın.

Yanıtla1140
AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR:

Çok yazık olmuş. Müge de çok üzülmüştür yılbaşını kutlayamayacağına ! Müge içinden keşke yılbaşından sonra ölseydin demiştir. Bunların her şeyi palavra. Tek dertleri gündeme gelmek o kadar. Deniz Arcak babası öldükten 1. 5 ay sonra evlendi, hande erçel annesini kaybetti hiç üzgün görünmüyor, nur yerlitaş yakın arkadaşı oya erdoğanı kaybetti 1 hafta sonra diskoda dans ederken görüldü. Yani hepsi palavracı anlayacağınız.

Yanıtla1828
Ki.:

Sanane

45
xD:

ne güzel işte kanalına malzeme çıktı bir hafta konuşsunlar

Yanıtla1417
Selma dinc:

Herkesin kapi ziline kadar herseyini idik didik biliyodun uyumuyordun keske babanın başındada dursaydin

Yanıtla418
MU-AY:

BAŞIN SAGLOLSUN

Yanıtla615
ziyaa:

Allah rahmet eylesin beyefendiye, mekanı cennet olsun. . . . Başınız sağ olsun Müge Hanım. . . Kötü yorumlar yapmayalım. . . Ne olursa olsun bir can gitmiş sonuçta. . .

Yanıtla33
46:

Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun Allah sabırlar versin

Yanıtla32
Bilal:

Nedense allah rahmet etsin demek gelmiyor içimden

Yanıtla13
:

AYIP ÖLENİN ARKASINDAN DÜZGÜN KINUŞUN

Yanıtla22
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title