Haberler

Muhteşem Yüzyıl Kösem'den İlk Görüntüler

Güncelleme:
Abone Ol

Kasımda başlayacak "Muhteşem Yüzyıl Kösem"den ilk görüntüler ortaya çıktı. Dizinin ilk bölümü Sultan Ahmed'in tahta çıkışıyla başlayacak.

"Muhteşem Yüzyıl-Kösem"in kasım ayında yayınlanacak ilk bölümü Sultan Ahmed'in tahta çıkışıyla başlıyor. Babasının ani ölümüyle yeni sultan olan Ahmed için tüm padişahlar gibi cülus töreni düzenleniyor.

TOPKAPI SARAYI'NIN MAKETİ KURULDU

Yapım ekibi padişahın kılıç kuşandığı cülus sahneleri için Hadımköy'e tarihi yarımadanın maketini kurdu. Topkapı Sarayı avluları, Bab'üs-saade ve Bab'üs-selam kapıları yeniden inşa edildi.

Dizide Sultan Ahmed'i Ekin Koç, Safiye Sultan'ı ise Hülya Avşar canlandırıyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Safiye Sultan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

SORUMLUSU KiM BUNUN. ?:

güya ülkemizi dindar AKP hükümeti yönetiyor, , , 14 senedir bu artislerin yaptigi rezillik ve ecdadimiza yaptiklari hakaretleri önleyemiyen AKP, , oy vermek kesinlikle haramdir ve cok büyük günahtir.

Yanıtla47724
SORUMLU AKP,,DiR:

Bu artistlerin ecdadimiza saygisizlik yapmalarina AKP, , göz yumdugu icin, , AKP cok günahkardir, , cünkü mühür ve yetki onlardadir, , bu rezilleri durduramiyan bir AKP, , müslümanlardan oy istememelidir, , birazcik utanma duygunuz varsa , derhal istifa edin.

Yanıtla45830
utku:

Bu tip filmlerde oynamak senin gibi..... yakismiyor miydemi bulandiriyorsun

Yanıtla081
SİİRTLİ:

TÜRK MİLLETİ gözünü açtı artık izlenmiyecek bizler bu vatan hainlerini izlersek şehit ailelerimizin yüzüne nasıl bakarız

Yanıtla240
rizeliMobil-ANDROID:

sakın izlemeyin

Yanıtla339
ottoman:

DİRİLİŞ ERTUĞRUL.

Yanıtla630
Cevat:

Bu filmi yapanlar , oynayanlar. Allah cezanızı versin ! PKK lı kürt osmanlı rolünde hahahahah,

Yanıtla530
Ben:

Doğruları yansıtmıyorlar iç yüzlerini sergıleyınde görelim

Yanıtla030
diloşMobil-ANDROID:

izlemeyeceğim diyenler meraktan izler

Yanıtla198
VATANDAŞ:

BU KADININ OYNADIĞI FİLM . . REKLAM. . TANITIM. . SEYRETMEM . GİTMEM. . . ALMAM. . . HAİNLERLE ÇALIŞAN KAYBEDER. . . . . . . .

Yanıtla222
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title