Haberler

Mustafa Sandal, Sosyal Medya Hesabından Aşkını İlan Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla ilan etti.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup aşk yaşadığını sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımıyla ilan etti.

AŞK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın bir butik sahibi olan ve kendisinden 20 yaş küçük Melis Sütşurup, ile aşk yaşadığı geçtiğimiz günlerde magazin basınında büyük bir yankı uyandırmıştı. Çıkan bu iddiaların ardından Sandal, ilk kez sosyal medya sayfasından sevgilisiyle birlikte olduğu anlara dair bir video yayımladı. Böyle Sandal, hakkında çıkan aşk iddialarını doğrulamış oldu.

Mustafa Sandal, Sosyal Medya Hesabından Aşkını İlan Etti

"GÜL GİBİ KIZI KAPMIŞ"

Instagram hesabının hikaye bölümünden videosunu paylaşan Mustafa Sandal, paylaşımına "Söz verdiğim gibi ilk sizinle tanıştırıyorum" ifadelerini kullandı. Mustafa Sandal'ın aşk ilanına takipçileri de sessiz kalmadı. Mustafa Sandal'ın videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Mustafa Sandal gül gibi kızı kapmış" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Çok yakışmışsınız gerçekten." yorumunu yaptı.

Mustafa Sandal, Sosyal Medya Hesabından Aşkını İlan Etti

Mustafa Sandal, Sosyal Medya Hesabından Aşkını İlan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

FELSEFECİ DÜRBÜNLÜ:

Sütşurup Sandalda içilir mi? KÜREKÇİ''nin küreğine oturup küreği kırmazsan Sandal''da gezinti güzeldir. Kürekleri çeker iken ses çıkarma, şapırdama, Sandaldakileri ıslatma. . Sakince süzül suyun üstünde. . Yağmurlar yazsın yüreğine. . .

Yanıtla32
Puff:

Musti boş adammış gerçekten!! Çok komik durumlara düştü boşandıktan sonra ona buna yurudu durdu!!hiç bı kadında istemedi onu rezil oldu !!!

Yanıtla23
maşallah tamamına erer işallah:

olayı ters anlamışsın musti kızlara pas attı içlerinden en iyisini kaptı sütşurubu bulmuş daha ne arasın değil mi yani bi erkeğin istediği herşey var kadında.

11
adill:

böyle zırtobozlardan ne buluyorlarsa

Yanıtla23
.:

Para

00
Birisi:

Money money money

00
Yorumsuz:

Askiniz batsin

Yanıtla01
Gülcan:

Soyadı harika sütşurup

Yanıtla00
elife:

mustafa sandal bunada mesaj göndermişmi:) sen güzel ben yakışıklı neden beraber olmuyoruz diye:)uleen mııstafa yaş gitmiş ama kişisel gelişimin tamamlanmamış

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title