Haberler

'Müziklerin Efendisi' Geliyor

Abone Ol

Ekranların ilk Arabesk sit-com'unun çekimleri Beykoz'da sürüyor

18 Eylül 2011 Pazar 19.05- Kanal 7

Star çok.. Acı yok!

Özellikle 'acısıyla' 70'li yıllarda hayatımızın her alanına giren Arabesk Müzik, bu kez de televizyon ekranlarının ilk sit-com'u olarak 'Müziklerin Efendisi' adıyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.. Ama bu dizideki Arabesk; acılı değil tatlı mı tatlı.. Bol şarkılı bol kahkahalı, çok starlı ama çok az acılı.. Üstelik fazlasıyla komik!

Müzik dünyamızın tartışmasız starları Müslüm Gürses, Mustafa Topaloğlu, Safiye Soyman ve elbette Faik Öztürk, Özgün Müziğin üstadı Fırat Başkale, 'unutulmaz şarkıların şairi' Ahmet Selçuk İlkan ile rol aldıkları televizyon dizileriyle milyonların gönlünde taht kurmayı başaran usta oyuncular Serdal Genç, Umut Oğuz, Yıldız Asyalı, Buket Dereoğlu, Sevim Gelenbe, Cankat Alibeyoğlu, Başak Gelemet, Hasan Ergin, Zafer Yağız ve Suhrap Argun bu projede buluştular. Ayrıca müzik ve medya dünyasının pek çok ünlüsü de her hafta sürpriz konuk sanatçılar olarak dizide rol alacaklar.

18 Eylül Pazar akşamı Kanal 7 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan 'Müziklerin Efendisi'nin yapımcısı; Nurten Geroğlu. Yönetmenliğini Umut Gelgör'ün yaptığı dizinin senaryosunu Sinan Biçici yazdı, müziklere Yıldıray Gürgen imzasını attı.

Muhteşem kadrosu ve farklı öyküsüyle ilk Arabesk sit-com olma özelliğini taşıyan 'Müziklerin Efendisi' Urfa'dan İstanbul'a gelen Cumali'nin şöhret olma macerasını farklı bir dil ve farklı bir anlatımla izleyici ile buluşturuyor. Bir zamanlar adı Unkapanı Plakçılar Çarşısı iken daha sonra bazı 'dolandırıcı' yapımcılar nedeniyle 'Kurtkapanı' olarak anılmaya başlanan çarşının birebir benzeri Beykoz'daki eski Sümerbank Deri ve Kundra Fabikası'nda kuruldu. Üstelik; Hollywood'daki film setlerini aratmayacak bir çalışma ve 250 bin liralık bir harcama ile..

Dizide, binbir umutla plakçılar çarşısına gelip de hem paralarını kaptıran hem de şöhret olamadan 'memleketine' dönen garibanların öyküsünü de gülerken düşünerek izleyebileceksiniz.

Farklı konsepti ve renkli oyuncu kadrosu ile sezonun en çok ses getirecek dizisi olmaya aday 'Müziklerin Efendisi' seyirciyi; hem bol bol eğlenip kahkaha atacakları hem de unutulmaz şarkılar dileyecekleri bu şölene davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title