Haberler

Nagehan Alçı'dan Gülşen'in tutuklanmasına tepki: Tam bir hukuk cinayeti, bir an önce özgürlüğüne kavuşmalı

Güncelleme:
Abone Ol

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Gülşen'in tutuklanmasını destekleyenler kadar karşı çıkanlar da olurken, karara tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Nagehan Alçı'ydı. Alçı, "Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı…" ifadesini kullandı.

Şarkıcı Gülşen'in geçtiğimiz nisan ayında İmam Hatipli bir kişiye yönelik, "Sapıklığı oradan geliyor herhalde" şeklindeki sözleri, sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen'in tepki çeken sözleri nedeniyle harekete geçti.

TUTUKLANDI

Savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı. Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Gülşen'in savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmasına karar verildi.

NAGEHAN ALÇI'DAN TUTUKLAMA KARARINA TEPKİ

Şarkıcı Gülşen'in tutuklanması ise özellikle Twitter'da kullanıcıların bir kısmının büyük tepkisine neden oldu. Tutuklama kararına tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Nagehan Alçı'ydı.

"YARGISAL AŞIRILIK BU"

Alçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen" ifadesini kullandı.

"GÜLŞEN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMALI"

Alçı şöyle devam etti; "Adalet mi şimdi bu? Gülşen'in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı…"

Nagehan Alçı'dan Gülşen'in tutuklanmasına tepki: Tam bir hukuk cinayeti, bir an önce özgürlüğüne kavuşmalı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Nagehan Alçı Gülşen Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Doğrucu Davud:

Nagehan Alçı günah çıkarta çıkarta kadın perişan oldu. Ne çok günahı varmış çıkart çıkart bitmiyor. Ama bu yüzden artık doğruları söylemeye başladı. Ders olmuş ona belli

Yanıtla00
Olkhazar Borz:

devrin adamı renksiz nagehan yine sallamış boş boş...

Yanıtla00
harun uludağ:

rok un hanımındanda bu beklenir.hemen tarafını seçti.

Yanıtla00
HALİS ER:

Nöbetçi mahkemeye çıkmış cezasını almış sorun yok

Yanıtla00
Alaaddin:

Abartmayın ABD'de Avrupa'da her yerde şarkıcılar, sanatçılar cezaevine girer çıkar. Onlarda vatandaş.. Benim sade vatandaşım giriyorsa onlarda girer. Aslında adalet ve eşitlik bunu gerektirir. Ünlü olunca yargısal felaket bla bla bla. Hakettiği yerde şuan, yarın öbür gün çıkar zaten..

Yanıtla00
YazıYORUM:

Aslın da asıl cezayı kendi kendine verdi. Hapiste yatsa ne yatmasa ne..Nasıl olsa bunun bir de mahşeri hesabı olacak. Lakin iş çoktan geçmiş olacak. Bekliyoruz. İmam Hatipli Kur'an öğrencilerine diluzatmak hakaret etmek nedir o zaman belli olacak

Yanıtla00
ihtiyar:

Doğru olan tutuklanması asıl tutuklanmayanlar yanlış bu gibi durumlar yoksa zıvanadan çıktı millet zaten içeri almıyorlar diye. Bu nagehanmıdır nedir bide bu yok olsa ekranlardan ne güzel olur

Yanıtla00
Halilibrahim Uysal:

BEngisu karaca ve Nagehan alçı sağ görünümlü solcular bu kadının yaptık karından ve sonuçlarından behsedin siz farkında değilsiniz ama siz bu hareketi izle lgbt ye kadınların asiri cıplak giyinmelerine ve din egitimi görenlere hakarete destek vermiş oluyorsunuz

Yanıtla00
AHMET:

şimdi herkes yapılan hakareti unuttu niye tutuklandıya geçti ozaman herkes her istediğini yapsın hakaret küfür birçokşey hemen arkasından bir bahane ve özür dilesin yaptığı yanına kalsın böyle olursa asıl hukuksuzlukl olur

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title