Haberler

Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Güncelleme:
Abone Ol

Eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddet itiraflarıyla adından söz ettiren gazeteci Nagehan Alçı, bir süredir aşk yaşadığı Yunan diplomat sevgilisi Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

Geçtiğimiz sene tek celsede boşandığı Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddeti itiraf ederek herkesi şaşkına çeviren gazeteci Nagehan Alçı, bir süredir Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile aşk yaşıyor. Güzel bir ilişkisi olduğunu söyleyen Alçı, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIDI

Alçı, bir süredir gözlerden uzak şekilde aşk yaşadığı Yunan diplomat sevgilisi Stavros Christodoulidis ile ilk kez Nişantaşı'nda Snob Magazin tarafından görüntülendi. Birlikte alışverişe çıkan ve keyifli oldukları yüzlerine yansıyan çift, soruları yanıtsız bıraktı.

Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

İLİŞKİSİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Boşandıktan sonra bir süre sessizliğini koruyan Nagehan Alçı, son olarak konuk olduğu Nevşin Mengü'nün programında yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Yabancı bir diplomat ile birliktelik yaşadığını ifade eden Alçı, "Ben boşanmış bir insanım. Annemle de çocuklarımla da tanıştırdım. Yıllarca yaşadığım kabustan sonra kendimi mutlu hissettim" dedi.

Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

ESKİ EŞİNDEN GÖRDÜĞÜ ŞİDDETİ BİR BİR ANLATMIŞTI

Nagehan Alçı programda iki çocuğunun babası Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü şiddeti itiraf ederek şunları söylemişti: "Bir şiddetinde eve polis çağırdım. Yaşadıklarımı sineye çektiğim için kendime çok kızıyorum. Bir süre sonra o kısır döngüye girdiğinde insan sesini çıkaramaz hale geliyor. Rasim'in öfkesi dinmediği için kaç gece elimde bıçakla beklediğimi biliyorum. Rasim işsiz kaldığında ben baktım. Kimse onun yüzüne bakmazken ben onun için herkesi arardım. Gecenin bir yarısı ben uyurken ışıkları açıp 'Beceriksiz sen benim için bir şey yapmıyorsun' derdi.

Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

"KAZANDIĞIM PARAYI ELİMDEN ALIYORDU"

Bizim çok para kazandığımız ve yalıda oturduğumuzla ilgili algı yapıldı. Bunlar da Rasim'in istediği imajdı. Benim kazandığım parayı Rasim 'Sen anlamazsın' diyerek elimden alıyordu. Parayı göndermezsem ondan kurtulamazdım. Rasim tarafından ben para cahili ilan edilmiştim. Para ortak hesaptaydı ama onu boşaltmış. Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben yarattım' dedi."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Hüseyin KARA:

Etki ajanıdır kendisi

Yanıtla8495
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

İnsanlara benziyorlar.

2066
Hek Tor:

Öyle deme kardeş, hayırlı bir iş yapıyor hamfendi... Yunan ve Türk hükümeti arasında yavuklakisi ile beraber arabulucu görevi üstlenerek, hem iki ülke arsındaki siyasi ortamı hem de Stavros'u yumuşatma faaliyetinde bulunuyor. Alkışlaman gerek.

958
Perwer:

Rasim de iş yokmuş, komşu belki kesilmemiş hali ile rahatlatır bunu

Yanıtla65410
Tuncay Özbek:

Haha cok Haklisin:-))

42132
Emin emin:

Kapcukluyodis

14155
Nimet Soylu:

Nagehan hanim yerinde olsam size dava açarım çok çirkin yorumunuz

2924
Akarsu Muharrem:

Tam dengini bulmuş Yunanlı

Yanıtla12354
mert kılıc:

makyajsız neye benziyordur acaba

Yanıtla27243
simit bekleyen martı:

tencere kapak iste normal

Yanıtla12236
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title