Haberler

Nejat İşler İmaj Değiştirdi! Eski Halinden Eser Yok

Güncelleme:
Abone Ol

Bir dönem genç kızların peşinden koştuğu usta oyuncu Nejat İşler, saçını ve sakalını uzattığı yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Bodrum'da düzenlenen yazar okuması etkinliğinde hayranlarına kitap okudu. İşler'in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.

BODRUM'DA YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR

Bodrum'da yaşamını sürdüren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, genel koordinatörlüğünü yaptığı Bodrum Deneme Sahnesi'nin bir etkinliği olan "Bir yazar okuması" etkinliğinde hayranlarının karşısına çıktı.

YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ

Saçlarını uzatan İşler'in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı. Yıllardır saçlarını uzatmayan ve kısa kestiren İşler'in yeniden saçların uzattığı görüldü. Saçının yanı sıra sakallarını da uzatan İşler'in yeni imajı hayranları tarafından da beğenildi.

HAYRANLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İşler, Yakaköy'de faaliyet gösteren Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde gerçekleştirilen etkinlikte dünyaca ünlü yazar Charles Bukowski'nin "Dünyanın En Güzel Kızı" isimli kitabından bölümler okudu. Etkinliğe Nejat İşler'in çok sayıda hayranı ilgi gösterdi. Etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü.

İşte Nejat İşler'in yeni imajı;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nejat İşler Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

eyüplü:

bektaşi yolun açık olsun sana kötü diyen seni kıskanan boş kişidir selametle.

Yanıtla1217
SS58:

Eski zamanlardaki at hırsızlarına dönmüş

Yanıtla1111
KAHRAMANMARAŞLI CENGAVER:

filmlerdeki katil profesöre benzemiş

Yanıtla410
Realist:

Canım benim ya ayakta durmaya çalışıyor. Seni iyi görmek güzel Nejatım. Düşmana güldürme kendini.

Yanıtla48
ela:

Bukowski okuması hiç şaşırtmadı, kaybedenler kulübü bukowski nin senaryosunu yazdığı film ''barfly'' den bayağ bir çalmıştır, saçlar da Bukowski yi hatırlatır, kendi gibi olmasını şiddetle tavsiye ederim, gerek yok elalemin herifine özenmeye!!! iyi yazar kabul, kafasını da kendine yakın bulmuş olabilir çünkü kafası da güzeldir bukowski nin, ama imaj hiçbir şey ki bildiğimiz nejat işler şahsına münhasırdı hani ayrıca o saçlar bukowski ye de hiç yakışmıyordu.

Yanıtla37
ELA:

SAVİORANGEL, o zamanlar beline kadar uzundu saçları bu farklı, ayrıca kimseyi örnek almaya ihtiyacı olan bir adam değil bu yüzden öyle söyledim. Yoksa eleştirinin iyisi, kötüsü olmaz eleştiri eleştiridir, hakaret etmekle karıştırmamak gerek, ayrıca memleket meselesi de değil kendi tercihi sonuçta ve bir ayrıca daha kendisini çok severim.

00
qorjux:

iflah olmaz ara ara kaptırıyor kendini hala

Yanıtla80
Ercüment çözer:

Özellikle saygısızlığa ve saygısızlara hiç tahammülüm yok.

Yanıtla24
AMA YANİ !:

okuma günleri en anlamadığım iş, okuma yazması olmayanlar için değilse ne anlamı var, git kendin oku, nejat işler'' i görmek için kitap dinliyorlar kitap dinlenmez yavrum okunur. Nejat abi de kendi kendine okuyor gibi zaten naapsın adam çünkü çok saçma :)

Yanıtla15
serkan:

eşşeğe altın semer vurmuşlar bakalım ne olacak diye. yine eşşek yine eşşek ne altın semer nede kaliteli semer. vur beline semeri eşşeğin

Yanıtla51
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title