Haberler

Nesrin Cavadzade, başına eşarp takıp partiye katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Her giydiği kıyafetle gündem olmayı başaran ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Tersane İstanbul'daki bir etkinliğe de eşarp ile katıldı. Gece boyunca çılgınlar gibi eğlenen ünlü oyuncunun kombini sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Önceki akşam Tersane İstanbul'da dünyaca ünlü DJ grubu Keinemusik'in çaldığı partide Nesrin Cavadzade de vardı. Beyaz pantolon ve beyaz bir crop giyip, başına eşarp takan oyuncu gece boyunca dans edip eğlendi.

HER YER AÇIK BAŞ KAPALI

Kombinini retro güneş gözlükleri ile tamamlayan Cavadzade'nin bu hali hiç beğenilmedi. Cavadzade'ye sosyal medyada; 'bu eşarp modası çok alakasız', 'her yer açık baş örtülü', gibi yorumlar yapıldı.

Ünlü oyuncu gecede böyle görüntülendi;

Nesrin Cavadzade, başına eşarp takıp gece boyunca eğlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Nesrin Cavadzade İstanbul Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Fikriye:

Aksesuar ile dini kapanmayı ayırt edemeyen bir toplum oluşmuş.

Yanıtla25146
Murat Celik:

öyle aksesuarin

06
HUYSUZ ŞİRİN:

BENCE GAYET NORMAL. SOKAKLARDA TESETTÜRLÜYÜM DİYE (GERÇEKTEN TESETTÜRLÜ OLANLARI AYIRIYORUM) ORTADA DOLAŞAN , AÇIKTAN DAHA FAZLA MAKYAJ YAPAN , TESETTÜRÜ SADECE SAÇINI KAPATMAK OLARAK UYGULAYIP DAR GİYSİLER GİYİNEN KADINLAR VARKEN BU KADININ YAPTIĞI GAYET NORMAL.

Yanıtla10117
TT:

Sen kapanmaya ordan başlama :)

Yanıtla1257
Fikriye:

Aksesuar kelimesini daha önce duymuş muydun dünyalı?

14
AZAZİL:

üstü forma altını sorma kombini :)

Yanıtla646
Aysegul Caliskan:

Ne bekliyordunuz tesseturluyum diyen bir çoğu dar kıyafet abartı makyaj deve hörgücü baş yapiyir o halde açığın eşarp takmasına şaşırmamak gerek

Yanıtla246
Erol Balık:

ALLAH cehennemi aksesuar olarak yaratmadı

Yanıtla733
Sihirbazın Çırağı:

mesela müslümanız diyenler çok tuhaflar; ebced hesaplama filan yahudilikten geldi diye yasaklıyor ama yahudi ve hristiyanların açık açık baş örtüsü ve tesettür kurallarını Kuran'da olmadığı halde tam da ehl-i kitabın yaptığı gibi tatbik ediyorlar ve bir de dini bir sembolmüş gibi takdis ediyorlar. Kitapta olmayan ama yahudilik ve hristiyanlıkta olduğu halini olduğu gibi alıyorlar. Ama yılbaşı kutlamaya gelince hristiyan ve yahudilere benzemekten korkarlar çok takvalılar.

Yanıtla2014
masteng aston:

Yakinda vekil.olur.

Yanıtla717
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title