Haberler

Nesrin Cavadzade, kimseye aldırış etmeden bikini üstünü çıkarıp güneşlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum tatili esnasında bikini üstünü çıkararak çevredekilere aldırış etmeden üstsüz güneşlendi.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde boy gösteren Nesrin Cavadzade, bu kez Bodrum tatilinde üstsüz güneşlenmesi ile dikkatleri üzerine çekti.

ARKADAŞLARIYLA TATİLİN TADINI ÇIKARIYOR

Yakın arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar yaşayan Nesrin Cavadzade, konakladığı otelin iskelesinde objektiflere yansıdı. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu, bir süre sonra sıcaktan bunalarak kendisini serin sulara bıraktı.

BİKİNİ ÜSTÜNÜ ÇIKARIP GÜNEŞLENDİ

Ardından denizden çıkan Nesrin Cavadzade, iskeleye uzanarak güneşlenmeye başladı. Güzel oyuncu sıcaktan ve güneşin yanığı korkusundan olacak ki bikini üstünü çıkarmaya karar verdi. Çevredekilere aldırış etmeyen güzel oyuncu, üstsüz şekilde sere serpe uzanıp güneşlendi.

İşte o anlara ilişkin kareler;

Nesrin Cavadzade, kimseyi umursamamadan bikini üstünü çıkarıp plajda güneşlendi

Nesrin Cavadzade, kimseyi umursamamadan bikini üstünü çıkarıp plajda güneşlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Sosyal Medya Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Hamit Gündoğdu:

Hürriyet ve demokratik hak değil yaptığı hareket.. buna ülkesini seven demekrasi aşıkları çok sert tepki vermesi gerekir... Çünkü bu tip hareketler hainlere hizmet etmekten başka bir anlamda taşımıyor.

Yanıtla124166
JY:

YAW HE HE

21
Güray Dilli :

Birşey farketmedim

Yanıtla16198
Export 86:

Ahlaksızlığı fark etmedin mi?

34
Orhan Simsek:

Ahlaksız lik rezillik kepazelik başka şey değil

Yanıtla62135
JY:

TANRI VERGISI GUZELLIKLERI KULLARDAN SAKLAMAK EN BUYUK GUNAHDIR.

Yanıtla10262
uCube :

Yabancı ülkeden özenmiş belliki, genellikle orada bu tür olaylar doğal karşılanıyor. Çünkü güneşlenmek için çıkarırlar. ;))

Yanıtla1543
Nihat Uyar:

Üstü yok zaten sorun olmaz

Yanıtla217
OsmanlıMuhafızı1453:

Çok şımardılar ağır ceza verilsin bu ahlaksızlığa

Yanıtla34
Fatih Erdem:

Kadın isteyerek insanların gözü gönlü açılsın güzellik görsünler diye açıyor, sosyal medya ise aaaa çok ayıp diyerek buzlanma ile kapatarak sansürlüyor.

Yanıtla15
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title