Haberler

Nükhet Duru'dan hemcinslerini kızdıracak tayt çıkışı: Tayt olayına 'dur' deyin artık, hoş görünmüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bir markanın defilesine katılan şarkıcı Nükhet Duru, tayt konusunda hemcinslerini kızdıracak bir çıkışta bulundu. Tayt giyilmesine karşı olduğunu söyleyen Duru, "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Tunikle giyilirse tamam. Ancak öbür türlü çorapla sokakta dolaşan birçok kadın görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil" dedi.

Güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla sık sık adından söz ettiren başarılı şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde bir markanın defilesine katıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, hemcinslerini sinirlendirecek açıklamalar yaptı.

"NE OLUR TAYT OLAYINA 'DUR' DEYİN"

Magazin Kuryesi kamerasına tayt konusundaki düşüncelerini söyleyen şarkıcı, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir dur deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam. Ancak öbür türlü çorapla sokakta dolaşan birçok kadın görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil" şeklinde konuştu.

Nükhet Duru'dan hemcinslerini kızdıracak tayt çıkışı: Tayt olayına 'dur' deyin artık, hoş görünmüyor

Nükhet Duru'dan hemcinslerini kızdıracak tayt çıkışı: Tayt olayına 'dur' deyin artık, hoş görünmüyor

Nükhet Duru'dan hemcinslerini kızdıracak tayt çıkışı: Tayt olayına 'dur' deyin artık, hoş görünmüyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nükhet Duru Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Demir Acer :

evet sen giyerse iyi durmaz nukret nine

Yanıtla16521
SELİM TAŞOĞLU:

terbiyesizlik yapma adam gibi yorum yapıyorsan yap ciddi ol boş yapma, yap da sende onun gibi cesur ol ve gerçekleri konuş demir

639
Sadık GÜNEŞ:

Tam kitabın ortasından konuşmuş,gerçekten hiç hoş değil çoluk çocuğumuza kötü örnek oluyorlar,tebrik ederim Nükhet duru

Yanıtla11129
SELİM TAŞOĞLU:

önünde saygıyla eğiliyorum Nükhet kardeşim. ben bir erkek olarak yakıştıramıyorum tayt olayını, her şeyin özellikle en önemli kapalı olması gereken yerler ap açık ortada bu medeniyetlik değil bu kültüre sığmaz bu edebe sığmaz

Yanıtla593
ismail bey :

Doğru söylemiş, resmen çorap giyip çıkıyorlar.. Sonrada taciz diye ortalığa düşüyorlar..

Yanıtla1779
sem sem:

valla bir kadın olarak hak veriyorum ben bile bakıyorum erkege ne kalmış hadi tayt giydin üzerine uzun birşey giy tunik giy hersey meydanda hele birde kilolular giymiyormu iyice görüntü vahim oluyor

Yanıtla391
Deniz Özdemir :

Aynen öyle sutyenle sokağa çıkılıyor artık croplarla , taytlarin öyle modelleri çıkmış ki takma popolu falan çıplak gezilse daha itici olur giyilen kıyafetler ilizyonlu amaç ne yani fazla abartı oldu artık size biri dur mu diyecek illa duracaksiniz et pazarı artik

Yanıtla682
Ahmet Gündoğdu:

şimdi seni hedef alırlar,bu sarkıcı bozuntuları.sızler sanatınızla hafızada kalırken sımdıkıler orasını burasını acarak ayakta kalmaya calısıyorlar..saygısız ve edepsızce..

Yanıtla278
Ütopik Yorumcu:

Senin dekolten ap açık ortada sahne kıyafetlerini hepimiz biliyoruz

Yanıtla5911
Yorumcu Davut :

dikkat çekmek ve sergilemek için şart be nikhet abla. kadınlar ne yazık ki senin gibi düşünmüyor. hatta bunu söyleyen bi erkek olsaydı şu an linç ediliyordu.

Yanıtla169
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title