Haberler

Nur Yerlitaş'a Son Darbe Öykü Serter'den! Takipten Çıkardı

Güncelleme:
Abone Ol

Şehitler hakkındaki skandal sözleri sonrası eleştiri oklarının hedefi olan modacı Nur Yerlitaş'ı birlikte program yaptıkları sunucu Öykü Serter de sildi.

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, "Amann banane şehitler mehitler" söylemiyle büyük tepki çekmişti. Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş'ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.

HERKES TEKER TEKER TAKİPTEN ÇIKARIYOR

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanan şarkıcı Demet Akalın da yakın arkadaşı Nur Yerlitaş'ın hesabını takipten çıkardı. Ajda Pekkan da sahne kıyafetlerini hazırlayan Nur Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından sildi. Yerlitaş'ı uzun süre birlikte program yaptığı sunucu Öykü Serter de takipten çıkardı. Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden önce 1.4 olan takipçi sayısı skandal sözlerinden sonra 1.3'e düştü.

TUĞBA EKİNCİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Nur Yerlitaş'ı eleştiren Tuğba Ekinci, "Bu işin peşini bırakmayacağım. O bu camiadan silinecek" demişti. Tuğba Ekinci dünİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Tuğba Ekinci savcılığa sunduğu dilekçede, Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında gayet ukala ve aşağılayıcı bir tavırla şehitler hakkındaki sözleri sarf ettiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Ekinci Nur Yerlitaş Serkan Kaya Öykü Serter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

vatandas:

bu iğrenç kadını türkiyeden atın

Yanıtla420
ALPEREN:

BÖYLE HAİNLERİ VATANDAŞLIKTAN NEDEN ÇIKARTMIYORSUNUZ ACABA TOHUMU NEREDEYSE ORAYA GÖNDERİN

Yanıtla413
ilyas:

ne Sehit di bu kadin ne demis anlamdim

Yanıtla122
Türko:

Malmısın olum, uzayda mı yaşıyon?

11
Adınızı Yazın:

Sen kimsin aziz Şehitlermize dil uzatıyorsun cezası neyse cekmeli bu kendini birsey sanan turşu fıcısının O şehitler olmasa böyle geniş geniş konuşabilirmisin onlara minnettarım diyeceği yere lafa bak bu kadının ne bulunduğpu yere gidilir nede cıktığı programlar izlenir Nankör Allahımdan bul.

Yanıtla311
zzzzzzzzzzz:

o şehitlerin kanı var ya. 20 yaşında hayatının baharında gün görmeden kara toprağa giren evlatlar varya. onlar çok üzülür

Yanıtla49
mehmet:

para varr dünya umrunda değill

Yanıtla39
Adınızı Yazın:

ZATEN KENDİ ÇEVRESİNDEKİLER DE ZORAKİ SEVİP MUTLU GÖZÜKÜYORLARDI BU ÇIKIŞI SEBEP OLDU HERKES SİLMEYE BAŞLADI O ZAMAN SİLİNSİN GİTSİN DİYORUZ BİZDE TÜRK HALKI OLARAK. ŞEHİDİMİZE DİL UZATANIN DİLİNİ KESERLER BU ŞEKİLDE.

Yanıtla29
KAHRAMAN:

YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ İNSANA NUR YERLİTAŞ SENİ KINIYORUZ TÜM TÜRK MİLLETİ OLARAK.

Yanıtla19
neslihan:

takipten çıkarmak yetmez programlardan çıkarılmalı

Yanıtla18
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title