Haberler

Nusret Gökçe Doğduğu Topraklara Geri Döndü!

Güncelleme:
Abone Ol

'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret etti.

Sosyete kasabı Nusret Gökçe, doğduğu şehir olan Erzurum'u ziyaret ederek köyüne gitti. Gökçe o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Nusret Gökçe Doğduğu Topraklara Geri Döndü!

"NUSRET ABİ TEŞEKKÜR EDERİZ"

Nusret Gökçe memleketi Erzurum'a gitti. Annesinin adına yaptırdığı cami ve külliyeyi ziyaret eden Gökçe büyük bir ilgiyle karşılandı. Külliyeyi ve camiyi kullanan çocuklarla sohbet eden Gökçe hepsinin isteklerini yazarak gerçekleştireceği sözünü verdi. Nusret'i gören ve külliyeden yararlanan öğrenciler, "Nusret abi sana çok teşekkür ediyoruz bu külliyeyi bize yaptırdığın için artık rahat rahat ders çalışabiliyoruz." dedi.

Nusret Gökçe Doğduğu Topraklara Geri Döndü!

"BU KIŞ HASTA OLMAYIZ"

Ayrıca Nusret Gökçe, Erzurum'daki soğuk havalara aldırmadan paçaları sıvayıp dereye girdi. Gökçe paylaşımına, "Su çivi gibi. Artık bu kış hasta olmayız." notunu ekledi.

Nusret Gökçe Doğduğu Topraklara Geri Döndü!

Nusret Gökçe Doğduğu Topraklara Geri Döndü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

NusrEt Steakhouse Sosyal Medya Erzurum Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

zühtüyü bulduk:

adamsin nusret, fakirlerin duasi seni yere düsürmez.

Yanıtla756
Seren can:

Kebapçıya git bakalım 200 300 tl en az kalk masadan güldürme beni

104
APTAL SEREN:

Kimse seni kolundan tutup zorla götürmüyor her yerde fiyat aynı değil aptal gibi instagramda show yapma derdine düşmede etiketmele ihtiyacı duymayacağın mekanlara git ye resminide çekmeyi ver yemeğin. O da çok geliyorsa öğren de evinde kendin yap.

04
Seren can:

Kendini çok zorlama erkeksi pozlar vererek çok yapmacık oluyor

Yanıtla1615
HEY BE:

HELAL OLSUN

04
Protez Kafa:

Acun Ilıcalı ve bu kardeş arasında ki fark.

Yanıtla425
tırcı osman:

Nusret abi senin lokantadan et yedik abi, hesabı ödeyemedik bir aydır bulaşık yıkıyoruz abi, garsonları arada bizi salsınlar abey

Yanıtla320
Fırtına 61:

Messi''den aldığın, Pogba''dan aldığın fazla fazla paralar sana helal olsun. . . Yalnız şu Tırcı Osman ve arkadaşları hesabı ödeyemedikleri için bir aydır senin dükkanda bulaşık yıkıyorlar, onları sal artık :)

Yanıtla023
tırcı osman:

sağ ol abi bu iyiydi, sayende kurtulduk, kalan borcu kredi kartına 24 taksit yaptırdık

00
Vaaayy bee.:

??

00
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title