Haberler

Nusret'ten Köfteci Yusuf'a olay gönderme

Güncelleme:
Abone Ol

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullandığının ortaya çıkmasının yankıları sürerken ünlü kasap ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaştığı videoda ürünlerinde kullandığı et ve diğer malzemeleri ayrıntılarıyla gösteren Nusret, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir, siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" notunu düştü.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sırasında Türkiye'de yüzlerce şubesi olan Köfteci Yusuf'un ürünlerinde de domuz eti saptanması gündeme bomba gibi düştü.

Firma sahibi Yusuf Akkaş, yaptığı açıklamalarla işletmesi hakkındaki iddiaları reddetse de Tarım ve Orman Bakanlığı firmayı ''Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar'' listesine aldı. Olayın yankıları sürerken Akkaş ile aynı sektörde boy gösteren Nusret Gökçe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"KALİTE HİÇBİR ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Nusret açıklamasına da "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir. Siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" yazdı. Nusret'in bu paylaşımı domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf'a gönderme olarak yorumlandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Köfteci Yusuf Nusret Gökçe Nusret Gökçe Gastronomi Instagram Magazin Gastronomi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (92)

Alparslan Türkdoğan:

Sanki sen nesin, Ankara’da Nusretde yedik bir asgari ücretlinin maaşı kadar hesap ödedik, restorantından çıkarken ağzımızda sanki çöp yemiş gibi bir tat vardı.

Yanıtla60685
Erkan Kocak:

Hacı çöp değil kazik tadi‘dir??

4281
suskun çocuk null:

yemeseydin kardeşim zorla mı yedirdiler

76132
man over:

Gitmeseydin ? Nusret'in pahalı olduğunu bilmeyen mi var ?

32118
Hakan:

bende ankarada yedim,vallahi bana gore deymez.bi ozellik yok tadimlik yiyorsun sanki yoksa altindan kalkamazsin

696
Ali:

Nusretin sattığı etler Şemsiye niteliğinde. girdi mi açılmayan cinsten. Etin Kg fiyatı bellidir milleti Kazıklamaya gerek yok Nusret hadi başka Kapıya.

Yanıtla20607
Bayram Deniz:

Nusret etleri tokatladıkca yüzünde nur kalmamış farkındaysanız. :)

Yanıtla24404
Saint Joseph:

Gorgusuzlugun ve sonradan gormenin timsali nusret, hadi oradan! nusret denince akla hemen gorgusuzluk gelir

Yanıtla21387
Ahmet:

Aynen. Bu şaklaban kazikci herif gündemde kalmak için gündemi kullanır, zerre kadar da doğruyu araştırma kaygısı olmaz. Vicdan ayarı yok zaten.

072
halil daş:

SENİDE KIBLEYE DOĞRU ÇEVİRİRLER MERAK ETME AKILLI OL ADAMIN AKLINI ALIRLAR VALLA GİTMEYİN ABİ 1 AY KİMSE GİTMESİN BAKIN NASIL KAPATIYOR YAZIK YA 10 BİN 20 BİNLİRA ÖDEMEYİN

Yanıtla18313
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title