Haberler

    O Ses Türkiye'nin Nur Cennet Uçar'ı Yanlış İğne Kurbanı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    'O Ses Türkiye' yarışmasıyla adını duyuran Nur Cennet Uçar'ın Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan yanlış iğne nedeniyle bacağı çürümeye başladı.

    Türkiye'nin 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla tanıdığı şarkıcı Nur Cennet Uçar doğum yaptığı Mersin Devlet Hastanesi'nde yanlış iğne mağduru olduğunu iddia etti.

    YÜRÜME GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYOR

    Uçar'ın iğne nedeniyle bacağında çürük oluştuğu ve bu nedenle yürüme güçlüğü çektiği belirtiliyor. Bu durumdan kurtulmak için Kayseri Erciyes Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde operasyon geçiren Uçar, bir an önce sağlığına kavuşmak istiyor.

    YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ

    Mersin Erdemli Devlet Hastanesi yetkilileri olayın soruşturma aşamasında olduğunu ve bu nedenle herhangi bir açıklama yapılmayacağını bildirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kayseri Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (7)

    ceyhun v.Mobil-ANDROID:

    soruşturma aşamasında olan haberi, iğne yüzünden olduğu kesinleşmiş gibi haber yapmayın

    Yanıtla67
    rüzgar:

    Doktor düşmanları doluşmuş yine. Kalçadan iğneyi doktor mu yapıyor sazanlar? Ayrıca hiçbir hata olmaksızın bile iğneden sonra sinir hasarı gelişebilir. Bunlar çok nadirdir ama olunca da oluyor malesef. Sanki herkes işini çok güzel yapıyor. Sabahtan akşama kadar yatan tipler burda oturmuş doktora laf atıyor.

    Yanıtla18
    Adınızı Yazın:

    iğnenin yanlış olduğuna kim karar verdi. iğne mi yanlış, yapılış şekli mi? böyle durumlara sebep genellikle hastanın işlem esnasında hareket etmeye çalışmasıyla musküler veya vasküler rüptür oluşması ile gerçekleşir. insanlar da malesef sanıyorlar ki hareket etme denilmesinin sebebi emekçinin zevk için böyle davranması. tuhaf haberler ve tuhaf yorumlar var. bilgisi olmadan fikri olan insanlarla dolu bu ülke

    Yanıtla09
    KaraUzman:

    Bu tarz doktor hataları çok. . . . . Gerçekten doktor hatası mı. . . . yoksa yanlış tahlil sonucu mu

    Yanıtla06
    Adınızı Yazın:

    çok çirkin ve düşüncesiz ifadeler kullanılıor malesef yorum yapılırken. bu insanlar keyiflerinden mi böyle yapıyorlar. öyle kolay ise evde yapın gereken müdahaleyi neden hastaneye doktora başvuruyorsunuz ki. milimetrik bir damara mikrometrik bir cisimle giriliyor, tek seferde olmaması kişinin isteyrek yapmadığıanlamına mı geliyor. birisi de sapıklaşmak olarak yazmış, nasıl bir sapıklıktır bu. yakınınızın sağlığı için ter döken insanlara karşı bu tutumunuz en büyük sapıklık, seviyesizlik

    Yanıtla03
    TARANTABABU:

    bildiğim kadarıyla doktorlara hata payı kanunen veriliyor. iÇERİ GİRMEZLER.

    Yanıtla21
    İlhan Mobil-ANDROID:

    topramgımı şahsen tanıyor um geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah şifalar versin

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title