Haberler

Oktay Kaynarca Milyoner'in yeni sunucusu oldu! Kurtlar Vadisi sorusu görünce kendini tutamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Uzun zamandır Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Oktay Kaynarca oldu. Kaynarca'nın sunduğu ilk bölümde sorulan Kurtlar Vadisi sorusu herkesi gülümsetti.

Yıllardır Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de bir ayrılık yaşandı. İmirzalıoğlu yarışmaya veda ederken yeni sunucu Oktay Kaynarca oldu. Kaynarca'nın sunduğu ilk bölüm de ekrana geldi.

Kurtlar Vadisi'ndeki "Çakır" rolüyle günümüzde bile konuşulan Oktay Kaynarca'ya ekipten bir sürpriz geldi. Yeni soruyu okuyan Kaynarca, Kurtlar Vadisi'ni görünce gülümsedi. Soruda ise "43. bölümde vuruldu, 45. bölümde öldü" diyen bir Kurtlar Vadisi hayranının bahsettiği karakter kimdir?" soruldu. Yarışmacı doğru cevabı vererek "Süleyman Çakır" derken gülümseyen Kaynarca "Bir nostalji sorusu olmuş. Keyifliydi" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca Milyoner'in yeni sunucusu oldu! Kurtlar Vadisi sorusu görünce kendini tutamadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi Oktay Kaynarca Televizyon Magazin Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Zafer Tanrıkulu:

Gündeme gelebilmek için insanların ilgisini çekebilmek için artık yarışma yarışmadan çıktı tiyatroya döndü

Yanıtla774
ARSLANOĞLU Hakan:

İzleyicisi diziyi o kadar gerçekçi takip ediyordu ki 08 Nisan 2004 tarihinde ölmüş olan Süleyman Çakır'ın gerçekte cenaze namazı bile kılındı..

Yanıtla235
Yusuf ODEMIS:

Offf ne harika bir bilgi yarışması

Yanıtla623
Rıdvan Doğan:

başka sunucu bulamadiniz mi ?

Yanıtla1112
CAN Işık:

Adam kalmadımı başkan

Yanıtla88
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title