Haberler

Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bir dönem yemek programı sunuculuğu yapan Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu. Büyüktopçu'nun sözlerinden rahatsız olan yarışmacı, tazminat davası açtı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, bir dönem yemek programı sunuculuğu yapmış ve geçen sene yarışmadan ayrılmıştı. Ancak ünlü isim yarışmadaki bir yorumundan dolayı davalık oldu.

ONUR'UN SÖZLERİNDEN RAHATSIZ OLDU

Sabah'ta yer alan habere göre, yarışmaya katılan Vasfiye Yılmaz, yarıştığı hafta boyunca yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. İlerleyen haftalarda Büyüktopçu, Vasfiye Yılmaz hakkında bazı söylemlerde bulundu. Kendisi hakkında "Konuşuyor bazı yarışmacılar, ne yapsın? Enteresan, Vasfiye Hanım vardı hatırlar mısınız? " söylemleri Yılmaz'ı rahatsız etti.

25 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Yarışma programında Büyüktopçu'nun kendisi hakkında söylediklerinden rahatsız olan Vasfiye Yılmaz, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Kişiliğinin zarar uğradığını iddia ederek ünlü sunucu hakkında 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Onur Büyüktopçu, hakkında yorum yaptığı kadın yarışmacıyla davalık oldu

"HİÇ BÖYLE BİR YARIŞMACI GÖRMEMİŞTİM"

Onur Büyüktopçu, yarışma esnasında birçok ekstrem sporla uğraştığını söyleyen Vasfiye Yılmaz'a "Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz? Nasıl yaptınız böyle şeyleri, nasıl atladınız? Hiç böyle bir yarışmacı görmemiştim" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Meh88:

Aradan geçmiş kaç ay şimdi mi rahatsız olmuş?

Yanıtla139
PES ARTIK:

Adam kötü bir şey söylememiş ki ''nasıl yaptınız, nasıl atladınız demiş'' diyecek bir şey yok pes yani pes.

Yanıtla036
cengo:

hepsi şov peşinde insanlardan nasıl para koparırız diye hesap yapıyorlar onur da aynı davayı açsın kazanırsa eğer kadın ayaklarına kapanırsa şaşırmam bunların doğası bu

013
Sancez:

Nerden para koparsam kâr demiş kadın ,halt etmiş

Yanıtla123
geri:

zekalı sana az bile söylemiş

Yanıtla221
zühtü ferudun nayır:

aklınızı peynir ekmeklemi yediniz demesi hakaret içermez aksine koruyucu bir üsluptur o bayan Onur beye teşekkür bile etse yeridir

Yanıtla220
Seval deniz:

Kimbilir hangi borcunu odiyememistir aylar sonra yenimi aklı başına gelmiş inşallah davası red olurda onurdan özür diler onur gittiği yeri neşeye boğan bir sanatçı ben o bölümü izledim daha doğrusu onur sunuyor diye hiçte öyle incinicek bir söz yoktu nasıl b kadar şey i yapmisinuz masallh demek istedi tekrar gündeme getirmek için şov yapıyor

Yanıtla021
Yemekteyiz:

Simdi seda sayan sunuyor bu programi sanirim. ama gercekten onur bey varken cok komikti cok samimiydi.

Yanıtla217
....:

vasfiye ablamızın paraya ve meşhur olmaya ihtiyacı varmış. . bozmayın kadını bi el atalımda meşhur olsun

Yanıtla017
EBRU:

BU KADARDA AYIP YA. NE DEMİŞ ÇOCUK. KİM NEYE DAVA AÇACAĞINI ŞAŞIRDI ARTIK

Yanıtla115
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title