Haberler

Türkiye bu cinayeti konuşuyor! Müzisyen Onur Şener'in katil zanlılarının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da istek parça tartışması sonrasında feci şekilde öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili 3 kişi tutuklandı. İlk ifadelerinde suçu birbirine atan katil zanlılarının, yıllar önce şarkı söyledikleri görüntüler ortaya çıktı. Şahıslar videoda saz ve gitar çalıp şarkı söylüyor.

Ankara'daki bir eğlence mekanında bir bakanlıkta çalışan iş müfettişi İlker K. (35); meslektaşı Ali G. (36), savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih S. (36), kadın arkadaşları J.E. (36) ve G.G. (36) ile eğlenirken, sahne alan Onur Şener'den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi.

Onur Şener'in İlker K.'ye "İşime karışma" demesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre, boyun kısmından cam bardak kesisi ile yaralandı. Şener, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. 1 çocuk babası Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SUÇU BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE ATTILAR

İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Polis 'cafe pap' olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti.

Onur Şener'in katil zanlılarının görüntüleri ortaya çıktı

3 ZANLI TUTUKLANDI

Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, A.G, S.S. ve İ.K. "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken yanlarındaki iki kadın "haftada bir kollukta imza atma" ve "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KATİL ZANLILARIN ŞARKI SÖYLEDİĞİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Onur Şener'i öldüren katil zanlıları elektrik mühendisi Semih Soyalp ve iş müfettişi Ali Gündüz'ün Youtube'ta 15 yıl önce paylaştıkları video ortaya çıktı. Videoda iki katil zanlısı, arkadaşlarıyla birlikte saz ve gitar çalarak müzik yapıyor.

Onur Şener'in katil zanlılarının görüntüleri ortaya çıktı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Onur Şener Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Hakan Arslanoglu:

Okuyup Müfettiş, Mühendis olmuşlar ama adam olamamışlar. Bundan sonra kalan ömürlerini dinlenme tesislerinde geçirirler.

Yanıtla5207
Yavuz Çıplak:

Bunların her birini tek kişilik hücrelere koyacaksın 24 saat canına kıydıkları kişinin sesinden dinlemek istedikleri parçayı dinleteceksin!!! bir müddet sonra kafalarını duvarlara vura vura kendilerini imha ederler zaten...

Yanıtla3160
Koray Uçar:

Aynı ekibin bir de lüx tatil görüntüleri var, onları neden koymadınız.

Yanıtla5120
Murat Ecer:

Güzel Türkiyemizin insanları neden bu hale geldik ne komşuluk var ne akrabalık var nede tahamülsüzlük bizler bu şekilde değildik herkezde öfke nefret kin en ufak ipe sapa gelmez tartışmalar kavgalar kurşunlamalar hırsızlık gasp iftira yalan dolandırma

Yanıtla0117
Nazlı Muhip:

Allah belalarını versin. Vicdansizlar.bir de devlet kurumunda çalışıyorlar yüz karaları.

Yanıtla4109
Batman Malatya:

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor . Yazık Bir hayatın sönmesine, 3 insanında hapsine neden oluyor.

Yanıtla1397
Hakan Arslanoglu:

Evet Alkol şişede durduğu gibi durmuyor ama boş şişeler masada dursaydı cinayet olmazdı..

113
Murat Ecer:

Geri zekâlı aptal bir istek için bir insanın hayatına kıymaya değermiydi yazık değilmi geride 3 yetim bıraktınız ALLAH cezanızı versin ömür boyu vicdan azabından kurtulmayın inşallah vicdansız,merhametsiz yaratıklar

Yanıtla179
Sanane Adımdan :

alkol kötülüklerin anasıdır diye boşa demiyorlar

Yanıtla1168
Ramazan Cingöz:

Hukumet bir af cikarir sizde yararlanirsiniz merak etmeyin, üzülmeyin

Yanıtla1655
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title