Haberler

Örümcek Adam Andrew Garfield'den 'Gazze'ye' destek mesajı

Güncelleme:
Abone Ol

Örümcek Adam rolüyle tanınan Andrew Garfield, Gazze'deki güncel olaylarla ilgili olarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Garfield, "Enerjimizi gerçekten önemli olan şeylere harcamalıyız" ifadeleriyle Filistinli sivillerin acılarına vurgu yaptı.

Holywood'un ünlü yıldızı Andrew Garfield, Gazze'deki olaylarla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Örümcek Adam" rolüyle tanınan Garfield, babası Yahudi olmasına rağmen, Filistinli sivillerin yaşadığı acılara dikkat çekti.

Garfield, "Enerjimizi gerçekten önemli olan şeylere harcamalıyız, mesela şu anda Gazze'deki Filistinlilerin hayatlarına. Kalbimizi ve enerjimizi, acı çeken, ezilen, şu anda dünyamızın dehşetinin ağırlığı altında acı çeken herkes için ortaya koymalıyız. Onurlu bir hayat sürme seçeneğine sahip olmayan herkes için. Evet, şu anda enerjimizin ulaşması gereken yer tam da orası," ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Bu sözleriyle Garfield, yaşanan çatışmaların ve sivil kayıpların önemine vurgu yaparak, barış ve insanlık onuru adına çağrıda bulundu. Sanat dünyasındaki etkisini kullanarak, kriz bölgelerindeki insanlara destek olmanın gerekliliğine dikkat çeken Garfield, sosyal medya ve kamuoyunda geniş yankı buldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Garfield Magazin Sinema Dünya Gazze Sinema Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

sinan çayırcı:

Helal olsun . Siyonizmin hegemonyasında olan bir sektörde açık açık itraili eleştirmesi taktire şayan.

Yanıtla022
Vahdeddin:

Örümcek Adam rolüyle tanınan Andrew Garfield, erkeğe helal olsun Filistin Gazze desteklemesini takdir ettim !

Yanıtla017
Mehmet hakan Çelik:

Filistine destek vermesi takdire şayan

Yanıtla06
Mehmet hakan Çelik:

Bu tipi burda görsek selam vermeyiz

Yanıtla12
Bfb Kpss:

bizde boş boş konuşan sanatçıların hiç birinde bu adam da olan vicdan yok ne yazık ki

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title