Haberler

Oscar Ödülleri'nin En Çok Merak Edilen İsmi: Fatma Al Remaihi

Güncelleme:
Abone Ol

Katar'da yüzlerce çocuk oyuncunun sinema sektörüne kazandırılmasında pay sahibi olan Doha Film Enstitüsü CEO'su Fatma Al Remaihi, Oscar Ödülleri'nin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Oscar Ödülleri Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende şıklığıyla gece damga vuran Doha Film Enstitüsü CEO'su Fatma Al Remaihi, kırmızı halının en çok merak edilen isimlerinden biri oldu.

GECENİN EN DİKKAT ÇEKEN İSMİ OLDU

Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği ve şıklık yarışına girdiği gecede Fatma Al Remaihi, sade kıyafetiyle gecenin en dikkat çeken ismi oldu.

Oscar Ödülleri'nin En Çok Merak Edilen İsmi: Fatma Al Remaihi

FATMA AL REMAİHİ KİMDİR?

Doha'da doğup büyüyen Fatma Al Remaihi, Katar Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümünden dereceyle mezun oldu. 2014 Aralık ayında Doha Film Enstitüsü'nde CEO olarak görevlendirildi ve Enstitü'nün yıllık film etkinlikleri, Qumra ve Ajyal Gençlik Filmleri Festivali'nin Direktörü olarak görev yapıyor. Al Remaihi, Doha Tribeca Film Festivali'nin ilk sayısına Kültür Danışmanı rolünü yerine getirdikten sonra, 2009'da kuruluşundan bu yana Topluluk Sosyal Yardım ekibinin başında Enstitüye katıldı. Enstitü ve gençlik jürisi modeli Ajyal Gençlik Filmleri Festivali'ni bilgilendiren Giffoni Film Festivali arasında stratejik bir ortaklık kurulmasının arkasındaki itici güç oldu.

Oscar Ödülleri'nin En Çok Merak Edilen İsmi: Fatma Al Remaihi

Oscar Ödülleri'nin En Çok Merak Edilen İsmi: Fatma Al Remaihi

Oscar Ödülleri'nin En Çok Merak Edilen İsmi: Fatma Al Remaihi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Al Katar Doha Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

kapalı kıyafetlede şık olunduğu çok iyi göstermiş illa şık olmak için soyunmana gerek yok

Yanıtla428
Eda:

Nasil da sacma bir baslik. Ilk defa goruyorum bu kadini. Allahaskina kim merak etmis? Butun gun Oscar izledim Birsuru degisik kanal verdi. Ne gordum, Ne duydum

Yanıtla13
Bilginiz için:

Bu kültür meselesi, coğrafya meselesi. Senin soyunmak dediğin o insanların normal hali. Kuzey ülkelerine git, kışın havada biraz güneş ışığı görseler soğuk filan dinlemezler, hemen şort mini etek giyer kadınlar, güneş ışığından daha çok yararlanabilmek için. Vücudumuz ancak güneş ışığı her gün tene değdiğinde D vitamini yapabilir. D vitamini eksikliği her türlü hastalığın nedenidir, özellikle kadınlarda. Arap ülkelerinde güneş o kadar etkilidir ki şort giy bir saat dolaş 3. derece yanık olur.

Yanıtla04
Arap güzeli:

Kesin kraliyet ailesindendir. Körfez ülkelerinden kimseyi durup dururken ön plana çıkarmazlar.

Yanıtla04
SİDE:

Açık Yada Kapalı Bayanların Tercihine Sonsuz Saygım Var Ama Altına Minicik Etek Yada Daracık Pantolon Üst Giyip Sonra da Başörtüsü Takıp Müslümanlık Yansıtanlara Sağı Solu Belli Olanlara Ayar Oluyorum Bu Şekilde Tamamen Kapalı Olanlar İnanın Onlardan Daha Güzel

Yanıtla02
izleyici:

Soyunub kendini güzel bulanlar utansılar

Yanıtla00
ASLI:

GIYINISE BAK CAY DEMLE

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title