Haberler

Osman Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'e Film Önerdi: Gerilla Annesini Çeksin

Güncelleme:
Abone Ol

Konuk olduğu programda Füsun Demirel'i eleştiren Osman Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'e de göndermede bulunarak "Gerilla'nın Annesi diye bir film çektirmek lazım" dedi.

Beyaz Tv ekranlarında konuk olduğu programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in hedefinde Füsun Demirel vardı.

"İŞİN İYİCE CILKINI ÇIKARDILAR"

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu "Gerilla annesini oynamak istiyorum" çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Füsun Demirel'i sert sözlerle eleştiren Gökçek, "Bunlar maalesef işin iyice cılkını çıkardılar. Şehitlerimizin bu kadar yoğun geldiği bu dönemde 'Gerilla annesini oynamak istiyorum' demekle ne anlaması gerekir bu milletin? Bu da terörist seviciliği. Bir de gidiyor PKK'nın ajansına konuşuyor" ifadelerine yer verdi.

"YÖNETMEN MAHSUN KIRMIZIGÜL OLSUN"

Güneydoğu'daki operasyonları eleştiren ve Başbakan Davutoğlu'na "zalim" yakıştırmasını yapan Mahsun Kırmızıgül'ü de göndermede bulunan Gökçek, şu ifadelere yer verdi: "Aslında bunlara bir film çektirmek lazım. Gerilla'nın Annesi diye bir film çektirmek lazım. Hanımefendiyi başrole vereceksiniz, yanlarına Levent Üzümcü'yü, Koray Çalışkan'ı verebilirsiniz, Tarık Akan'ı verebilirisiniz. Mahsun Kırmızıgül bunun yönetmenliğini yapabilir, Mustafa Altıoklar yönetmenliği çok iyi bilmez ama görüntü yönetmenliği yapabilir. Barış Atay'ı da alsınlar yanlarına ne kadar başarılılar, değiller millet olarak hep birlikte görelim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Füsun Demirel Osman Gökçek Beyaz TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

.:

BU VATAN HAİNİ ADİ HERİFİNFİLMLERİNE GİTMEYİN DİZİSİNİ İZLEMEYİN

Yanıtla925
YilmazMobil-IOS:

Pkk aileleri sinirdisi Pkk lilarinda organlari satilsin tek tek vurmaya gerek yok toplu ilaclama hangisi pkk li otganlarini alin yasamasini bilene verin Roket atanlarin insan haklari olmaz

Yanıtla231
MAYA:

APTAL SİZİN GİBİ BESMELEYLE BU ÜLKEYİ SOYMUYO ADAM EN AZINDAN İŞİYLE MEŞGUL. ÇOKTA BAŞARILI FİLMLER YAPTI. . .

Yanıtla236
TÜRKİYELİ:

Osman gökçek bey doğru söylüyor bas rol!erinide ikisi oynasın mahsunan Füsun hanim mahsun bir PKK hakkında bir şey söyleyemez çünkü oda onlardan olduğu içinMahsun ve Füsun kulaginizi açınNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yanıtla1510
MALATYALI:

MİSAFİR SANATÇI DA SELAHATTİN DEMİRTAŞ OLSUN YAKIŞIR BU HAİNLERE! HİÇ ROL YAPMALARINA GEREK YOK DOĞAÇLAMA OLARAK NORMAL HAYATMIŞ GİBİ DAVRANSINLAR KİMİN NE MAL OLDUĞU MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKAR ZATEN. . .

Yanıtla517
hamit:

mahsun yeni bir filim çekecekmiş hırsızlar diye bir yapıt oyuncularıda siz tahmin edin artık

Yanıtla713
angaranın dikmeni:

ankaranın yol kenarı otopark paralarını ye, ankarada yeşil alan bırakma sat, kendi televizyonunda millete posta koy, vay osman vay

Yanıtla613
ÖCALANA SAYIN DİYEN TAYYİP:

MİLLİYETCİLİG ŞUANDA PARA YAPIYORYA BU CAKALDA KENDİ PAY CIKARIYOR YARIN COZUM SURECİ BAŞLASIN İLK SARAYA DAVET EDİLECEK KİŞİ MAHSUM KIRMIZIGUL CIKARLARI NEYSE BUNLARIN ONU YAPARLAR VATAN MİLLLET BUNLAR İCİN SADECE DUYGUSAL

Yanıtla116
GÜNEYY:

osman gökcek bülent arınc engelemesi yüzünden akp den milet vekili olamadı şimdi yine vekil yada babasının yerinde belediye başkanı olmak icin yalakalığa son gaz vuruyorrr yalaka osman gökcek.

Yanıtla116
SüperMobil-IOS:

Helal olsu agazına saglık süper bir konuşmaydı! Doğruya doğru fazla söze gerek yok!!

Yanıtla134
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title