Haberler

Oyuncu Burak Deniz kaza yaptı, alkollü çıkınca ehliyetine el konuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Burak Deniz, İstanbul Arnavutköy'de aracıyla bir motosikletliye çarptı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından alkol testi yapılan Deniz, alkollü çıktı ve ehliyetine el konuldu.

Seyir halindeki motosiklete çarpan Burak Deniz, olayın ardından polis ekiplerinin uyarılarına rağmen olay yerinden kaçtı.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Daha sonra geri gelen Burak Deniz'e alkol testi yapıldı. 2. Sayfa'nın haberine göre; alkollü çıktığı için karakola götürülen Burak Deniz'in ehliyetine el konuldu.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 17 Şubat 1991'te İzmit'te doğdu. İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014) ve Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2015), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı.

Burak Deniz, dizi projelerinin yanı sıra Mu Tunç'un yönettiği Arada adlı sinema filminde, Ozan isimli punk bir genci canlandırarak, başrolde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Deniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Yazıklar olsun:

Bu sanatçılar mı geleceğimiz onlar çocuklarımıza gençlerimize rol model olacaklar. Herkesin özgürlüğü kendine diye diye bir nesli yok ettiniz. Yeşil çam artıkları sizi..

Yanıtla110
ASLI:

ALKOLÜ ARABA KULLANMASI YANLIŞ KABUL EDİLEMEZ AMA ALKOL İÇMESİ KENDİ TERCİHİ KİMSE KARIŞAMAZ BURASI ÖZGÜR BÜR ÜLKE YASAKLAR İLE DOLU BİR ŞERİAT DEVLETİ DEĞİL.

Yanıtla90
sr:

her yorumda çıkıyosun çağdaş yobaz

15
milliyetçi:

Mübarek Ramazanda sarhoş öyle mi, bizde bunların dizilerini seyrediyoruz, saygı yok inanç yok, çok yazık

Yanıtla18
YUH..:

ALLAHIN GARİBANI EKMEK BULAMAZ BU ŞIMARIK İNSANLARDA NE YAPTIĞINI BİLMEZ.YAHU COVİD 19 BU GİBİ KİŞİLERE BULAŞMALI.ESAS

Yanıtla17
Yusuf:

Yazuk yazik su mubarek gunlerde yapilirmi be! Dunyaya nasil kaptirmissiniz kendinizi

Yanıtla15
Ba ba ba:

Müptezelllll. Ramazanlik günde alkol bide.

Yanıtla15
Ramazan:

Ramazan gelmemiş herhalde bu arkadaşa

Yanıtla06
Haber:

Yahu adam hem alkollü hemde birisine çarpmış ama başlık ehliyeti kaptırdı ! Sanırım birisine araçla çarpmak şu adamın ehliyetinden daha önemsiz. Yazıklar olsun.

Yanıtla14
katil kafali:

hapis cezasi sart bir de ørnek insan olacak hem de gunduz vakti onu da gec mubarek gun kafa cekil katliam yapmak icin sokak da agir ceza sart

Yanıtla14
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title