Haberler

Oyuncu Hikmet Karagöz Emekli Maaşı Kuyruğunda Görüntülendi

Güncelleme:
Abone Ol

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, yıllar sonra Bodrum'da maaş kuyruğunda ortaya çıktı.

Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, yıllar sonra Bodrum'da ortaya çıktı.

EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA GÖRÜNTÜLENDİ

"Emekli maaşını çekmek için bankamatikte sıra beklerken görüntülenen oyuncu, "İşlerden elimi ayağımı çektim. Bodrum'da ev tuttum, artık burada yaşıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hikmet Karagöz Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (186)

Terazi:

Utanılacak bir şeymiş gibi yazmışsınız, insan alnının teriyle çalışır emekli olur, maaşını adam gibi sıraya girer çeker, ne olacaktı yani, emekliyi zor koşullarda yaşatan siyasilere yalakalık yapanlar, size karşıyım!

Yanıtla2115
Sogomon:

Noldu yani Afedersin babam))) çokmu tuhaf

Yanıtla080
DEMOKRAT:

HİÇ TE TUHAF DEĞİL. O DA BİZLER GİGİ SIRADAN BİR İNSAN, HERKESİN BU ŞEKİLDE OLMASI LAZIM. . . . . .

01
!!!!!!!!!!!!:

nasıl bir haber bu ya. . . sanki emekli kuyruğunda bekleyip, maaş almak utanç kaynağı. . . . ben de emekli olacağım ve o kuyruklarda bekleyip, yıllarca çalışmamın karşılığı olmasa da çok şükür diyerek maaşımı alacağım, büyük bir gururla. . . . . . .

Yanıtla076
Rahmetli:

Bu benim okul arkadasim, o filmlerde sanatci oldu, ben ise okudum adam oldum ve emekli maasim icin kuyruklarda beklemiyorum. Ben asla yalaka olmadim, alin teriyle kazandim. !!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla665
kapkara:

ADAM BODRUMDA OTURUYOR MAAŞIDA VAR . HİÇ OLMAZSA ADAM GİBİ YAŞIYOR ŞÜKRETSİN Kİ KALDIRIM KÖŞELERİNDE DEĞİL. . .

Yanıtla169
zafer:

niye oyuncular sıraya giremez öncelikleri vardır diye bir kanunmu var magizn şişirdi diye öncelik verecek halimiz yok

Yanıtla256
Biraz İnsan Olun..:

Lafmı be kardeşim, adam, sıraya giriyorum diye şikayetmi etmiş?habersiz fotoğrafını çekmişler, bu kadar çok beğenenlere ne demeli. .

10
KURTLAR:

DEVLEDE HUKUK VAR HERKES SIRASIYLAINSANLARIMIS BU BILICLENDIRMESI GEREK. HERKES ISINDE USDADIR AMMA ESITTIR. HUKUN OLDUGUYERDE HERSEY GERCEK DIR. HEB BERABER SARILIP . DEVLEDIMISIN HER KOSESINDE HUKUKA SAYIP CIKALIM. DEMAKRATIE DIYIP YOLACIKMAYIN. HUKUKDIYE YOLA CIKIN.

00
MERAL:

Tipe bakın hic nur varmı bunlargi sanacları maaşlarını bile keseceksin bunlar nankör oluyor bunları toplayıp sınır dışı edeceksin alkolikler

Yanıtla498
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title