Haberler

"Oyuncu Olmak İstiyorum"

Güncelleme:
Abone Ol

Panzehir filminde oynayan Fransız model Eugene, "Modellik yapmayı çok sevsem de okulumun da desteğiyle oyunculukta kendimi denemek istiyorum." dedi.

Bu yaz Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla adını duyuran Fransız model Florence Eugene, 'Panzehir' isimli filmin çekimleri için Türkiye'de. Eugene, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı:

Güney Fransa'da, Saint-Tropez yakınlarında bir kasabada doğdum. Ağaçların ve doğanın kıymetini bilerek, büyük şehirlerden uzakta büyüdüm.

PARİS'E AŞIĞIM

18 yaşındayken Kanada'ya gitmiştim. Oturduğum sokakta modellik ajansı vardı; 'Kapıyı şöyle bir ittireyim' dedim ve gerisi geldi. Sonra ajansımın yönlendirmesiyle Paris'e taşındım.

Kısa süre öncesine kadar evim Paris'ti. Ondan evvel ise New York. Galiba gerçek bir Paris aşığıyım. Paris'te bir tiyatro okuluna yazıldım.

Türkiye'ye daha önce turist olarak gelmiştim ve Güney'e bayılmıştım. İstanbul'a ilk gelişim ise 2012'de, Magnum kampanyası ile oldu.

Modellik yapmayı çok sevsem de okulumun da desteğiyle oyunculukta kendimi denemek istiyorum. Rol aldığım 'Panzehir' adlı filmin çekimleri bitene kadar İstanbul'dayım.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye Fransa Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title