Haberler

Oyuncu Özgür Özberk, yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Özgür Özberk, yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildi. Hastanede çektiği boyunluk takılı fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu "Kafama tekme yedim ve kaldırıma çarptım. Bu ülkede şansa yaşıyoruz, bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan" dedi.

Paramparça, Çemberim Gül Oya, Esaretim Sensin, Yaralı Kuşlar, Erkenci Kuş ve Yasal Elma gibi dizilerde rol alan Özgür Özberk, yaya şeridine hızlı girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildiğini ileri sürdü.

"GÖZÜNÜZÜ DÖRT AÇIN, GEREKSİZ TARTIŞMAYA GİRMEYİN"

Sedyede boyunluk takılı bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak yaşadıklarını anlatan oyuncu, duruma isyan ederek "Yay şeridine hızla giren araca kardeşim dikkat etsene dediğim için darbedildim. Yerde kafama tekme yedim ve kaldırıma kafamı çarptım. Yeminle bu ülkede şansa yaşıyoruz. Problem Suriyeli, Afgan problemi değil. Vicdan problemi... İyiyim ama bıktım bu ülkedeki gündelik saçmalıklardan. Siz siz olun gözünüzü dört açın ve gereksiz tartışmalara girmeyin. Seviyorum hepinizi" dedi.

Sağlık durumu iyi olan oyuncuya sevenlerinden geçmiş olsun yorumları geldi.

Oyuncu Özgür Özberk, yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildi

Oyuncu Özgür Özberk, yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildi

Oyuncu Özgür Özberk, yaya şeridine hızla girdiği için uyardığı şoför tarafından darbedildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Özgür Özberk Sosyal Medya 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Güray Dilli :

Yaya geçidine ayak basıldığı anda trafik durur , yol vermek mecburidir. Ancak Türkiye'de yayalar , yaya kaldırımına ayak basmadan önce korkarak , endişe ile önce sola ,sonra sağa ve yine en son olarak sola bakarak ,koşmadan ama hızlı adımlarla yaya geçidini geçmek zorunda....

Yanıtla586
Oguz Marankoz:

bizim memlekette çok şükür ki bu kural çalışmıyor. yoksa araba yaklaşık 20 mt kala yaya geçidine inen yol benim diyen öküzler çıkar. bize ilk okulda öğrettiler sola sağa tekrar sola bakın hızlıca karşıya geçin diye. şimdiki gençlere bakıyorum elinde telefon kulağında kulaklık sanki babasının bağında geziyor aheste aheste yürüyorlar.

148
ERKAN ÜNAL:

Denetimler neden sıkı bir şekilde yapılmıyor,adam olması gereken şeyi söyledi diye dayak yiyor böyle Bi şey olabilir mi

Yanıtla171
Onemli Degil:

Oluyor ya iste..Olmayan Devlet Ne Diyor ? Opusun Barisin..Veya, Birbirinizden Sikayetci Olabilirsiniz..Burasi Hukuk Devleti...Diyor..Di mi ?

00
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

O fizikle indiremedin mi aşağıya adamı

Yanıtla3914
Onemli Degil:

100 senelik Anty-Standart Ulkem Partizanlikla Yonetiliyor, Herkez Durumdan Vazife Cikartiyor..Devlet Denilen Standartlar Olusumu Olmadigindan , Ciftlik Gibi Yasayan Halk Cesaret Alip Herkezi Dovebiliyor..

Yanıtla418
mahmut:

cırıltı yapma laik sistem deyiz

134
ayşe kart :

Malesef bizim ülke insanını uyaramazsın. Bu en elit kişide olsa, hemen şiddete baş vurur. bana artislik mi yapıyon, kimsin sen, lan erkekmisin gibi cümleleri duyarsın. maalesef kabadayılık insanların yaşam tarz olmuş. Halbuki o kadar iticiler ki Benim babamın oğlu da olsa insan gözüyle bakmıyorum.

Yanıtla022
Hayri :

işin aslı toplumun son derece gergin olduğu, sokakta kime ne derseniz diyin potansiyel tehlike vardır hele trafikte aman allahım hele o minubusler sıkışık trafikte durur onları izlerim kesintisiz kornaya basmak sadece onlar ama yandan bakıyosun adamın suratı başka bi hal almış sinirden

Yanıtla112
mahmut:

Bazen bu tür olaylar yaşanıyor maalesef.. Daha duyarlı olalım lütfen

Yanıtla102
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title