Haberler

Özcan Deniz'in Eski Aşkı Buse Narcı'nın Saçları Döküldü

Güncelleme:
Abone Ol

Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla gündeme gelen Buse Narcı, son haliyle şaşırttı. Güzelliği ile de dikkat çeken Buse Narcı'nın saçları döküldü.

Adını bir dönem Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla duyuran Buse Narcı'nın, birçok estetik operasyon geçirdiği eski fotoğraflan yayınlanınca ortaya çıkmıştı.

TUTAM TUTAM SAÇLARI DÖKÜLDÜ

Henüz 25 yaşında bir çok estetik operasyonu geçiren Buse Narcı'nın tutam tutam dökülen saçlarıyla başı dertte.

Özcan Deniz'in Eski Aşkı Buse Narcı'nın Saçları Döküldü

GERÇEK FARKLI ÇIKTI

Görüntülerin yayılmasından sonra 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Buse Narcı, olayın gerçek yüzünü anlattı.

Özcan Deniz'in Eski Aşkı Buse Narcı'nın Saçları Döküldü

"REKLAM ÇEKİMİ YAPTIK"

Narcı, "Kaç ay öncesinde internet reklamı çektik, bir saç firmasına. Reklam için saçların öncesinde dökülmüş gibi gösterilmesi gerekiyor. Bu reklam sonuçta. Gerçekmiş gibi haber yapılması doğru değil" dedi. Program sunucularının reklamın insanları yanıltacağını söylemesi üzerine Buse Narcı, bunun sadece bir iş olduğunu söyledi.

Özcan Deniz'in Eski Aşkı Buse Narcı'nın Saçları Döküldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz buse narcı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

İNSAN:

PEKİ BUNDAN BİZENAAAA

Yanıtla1511
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ!:

BURDAN HERKES SOSYAL MEDYA SAYFALARINDANDA BU HABER LİNKİYLE PAYLAŞARAK CUMHURİYET SAVCILAIRNI GÖREVE DAVET EDEREK BU BABER VE HABERE KONU MANKEN FİRMA ÜRÜN BAĞLANTILI NE VARSA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNARAK TÜRK HALKINI BU ŞEKİLDE SÖMÜREREK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK YAPMALARINA GÖZ YUMMAYALIM. İNSANLAR APTAL KERİZ DEĞİL, YAZIK GÜNAH DEĞİLMİ HERHANGİ BİR SEBEPTEN DOLAYI HASTALIK ÇEKEN İNSANLARI BU ŞEKİLDE ALDATICI REKLAMLARA KONU OLMAK OYNAMAK GÜZELLİĞİN BEŞ PARA ETMEZMİŞ KALBİN ÇİRKİN İÇİN HAİNMİŞ.

Yanıtla023
Bilmukabele:

Duyarlı bir vatandaşın yağmış olduğu çağrıyı destekliyor, insanların aleni bir biçimde aldatılmaya çalışıldığını ihbar ediyorum. Çaresiz bir durumda şifa olur diye düşünerek, belki de elindeki tüm harçlığını buna verebilecek hanım kardeşlerimizin paralarını çöpe atmaması için yetkililere çağrıda bulunuyorum. !

02
123:

Geri zekalı gerçekten. Firmanın sahtekarlığını ilan etti. Firmayı mahkemeye veren olur. Dolayısıyla firmada buseyi mahkemeye verir. Her yer üçkağıtçı dolu.

Yanıtla013
zaza:

sahtekar bu sunucularda sahtekar

Yanıtla112
ARİSTOKRAT:

yaptığı iş sahtekarlık etik değil

Yanıtla013
Alaeddin:

Dünyam tepe taklak?

Yanıtla38
Bir vatandaş:

Sadece bir iş demişsiniz ama bu apaçık RİYAKARLIK. İnsanların zaaflarını ve duygularını böyle sömürmek ancak ve ancak sizin gibi para için her türlü günahı göze alabilecek kişiler yapabilirdi. Şaşırmadım doğrusu. . . Yazık ama, bunlar bir tarafınızdan çıkacaktır!!

Yanıtla010
cengiz:

senin yaptığın ahlaksızlık değilmi ?

Yanıtla09
YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBURDAN HERKES SOSYAL MEDYA SAYFALARINDANDA BU HABER LİNKİYLE PAYLAŞARAK CUMHURİYET SAVCILAIRNI GÖREVE DAVET EDEREK BU BABER VE HABERE KONU MANKEN FİRMA ÜRÜN BAĞLANTILI NE VARSA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNARAK TÜRK HALKINI BU ŞEKİLDE SÖMÜREREK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK YAPMALARINA GÖZ YUMMAYALIM. İNSANLAR APTAL KERİZ DEĞİL, YAZIK GÜNAH DEĞİLMİ HERHANGİ BİR SEBEPTEN DOLAYI HASTALIK ÇEKEN İNSANLARI BU ŞEKİLDE ALDATICI REKLAMLARA KONU OLMAK OYNAMAK GÜZELLİĞİN BEŞ PARA ETMEZ

Yanıtla09
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title