Haberler

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film Çekimlerine Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Başrollerinde Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın rol alacağı 'İkinci Şans' filminin çekimleri başladı.

Yıllar önce Asmalı Konak'ta bir araya gelen Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay, ekranda iyi bir enerji yakalamıştı. Hatta proje bittikten sonra bile etkileri devam etmişti. Ve uzun zaman sonra ikili, beyaz perdede bir araya gelecek.

''GERİ SAYIM BAŞLASIN''

Yapımcılığını Şükrü Avşar, yönetmenliğini ise Özcan Deniz'in üstleneceği 'İkinci Şans' filminin çekimleri başladı. Başrolü üstlenecek Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, sosyal medya hesaplarından aynı fotoğrafı paylaştı. Deniz paylaştığı fotoğrafa, "#ikincisans sinema filmimize geri sayim baslasın" notunu düşerken; Yeşilçay, "#start verildi, çalışmaya devam" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Özcan Deniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

özlem:

bence başrol oyunculari olarak gayet güzel yakisiyorlar ben özcanida nurgülüde severim ikiside saygili mütevazi insanalar. . . islerinin gereğini iyi oyun cikartacaklarini biliyoruz. . rabbim utandirmasin . . . sadece su önemli ses canalndirmasini kim yapicaksa oyuncularin kişiliğine oturmali -seymen aga ve bahar karakterlerinin ses konuşma sini kimler yaptıysa o ses tonu onlara uyuyor. . . . hayirli olsun yeni sinema filimimiz

Yanıtla03
77:

asmaki konak baska, bu baska. ozcan eski ozcan degil, nurgul eski nurgul degil. ikisi de cok degisti -OLUMSUZ. nurgul igrenc bir kadin.

Yanıtla10
77:

BU KADINDAN ( NURGUL YESILCAY ) UZAK DURSAYDIN KESKE BE OZCAN, KESKE

Yanıtla00
bb:

aaa, buse narci neden yok, hem genc -cocuk gibi-hem onun sevgilisi.

Yanıtla00
44:

nurgul hic sevmem. neden bu kadar yuksek ucuyor, anlamiyorum. burun cok havada.

Yanıtla00
burcin:

ikiside Güclü sanatci. nurgül yesilcay güzel ve saygili bayan, özcan denizde beyefendi. . iki sanatciyida cok begeniyorum. Diziyi sabirsizlikla bekliyorum. .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title