Haberler

Özcan Deniz Zil Zurna Sarhoş Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dizisinin sezon finali gecesinde aldığı alkol nedeniyle konuşmakta zorlanan ünlü oyuncu kendisine sorulan sorulara kısa cevaplar vererek hızla aracına yöneldi.

Özcan Deniz ile Hatice Şendil'in başrolü paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinin sezon finali partisi Beşiktaş'ta bir mekanda yapıldı. Üç dansözün kıvrak dansıyla başlayan gece Özcan Deniz'in mini konseriyle devam etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencede arkadaşlarına halay çektiren ünlü şarkıcı mekandan ilk ayrılan isim oldu.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Sezon finali partisinde oyuncular alkolün dozunu kaçırdı. Özcan Deniz konuşmakta, Metin Çekmez yürümekte zorlandı. Aldığı alkol nedeniyle konuşmakta zorlanan Özcan Deniz kendisine sorulan sorulara kısa cevaplar vererek hızla aracına yöneldi.

"BURADA NELER OLUYOR, BUNLAR KİM"

Usta oyuncu Metin Çekmez ise mekandan iki set görevlisinin kolunda çıktı. Yürümekte zorlanan Çekmez muhabirleri kastederek yanındakilere "Burada neler oluyor, bunlar kim?" diye sordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hatice Şendil Metin Çekmez Özcan Deniz Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

SERDARE KURDU İSLAM SELAHATTİN EYYÜBİ :

İçki haramdır, zelildir vallahi kurtuluş islamdadır, biliyorum soyut somut kavramı zordur elle tutamadığınız gözle goremediğiniz hiçbirşeye inanmamak insanın sınav merkezidir, nefis işte raabbim doğru yoldan ayırmasın. . . . . . . .

Yanıtla411
32:

coca cola reklamında gördüğümden beri cola cola içmeyi bıraktım içtiğinide gördüm içmeyide bırakırım artık

Yanıtla110
AZERİ balası:

NE OLDU ÖZCAN İKİ KADEH İÇKİ İÇMİŞ DEYE HEMEN ELEŞDİRİ YAPIYORSUNUZ. NE VAR BUNDA BU KADAR ABARTILACAK. YALNIZ ÖZCAN İÇKİLİ DEĞİL Kİ, TÜM EKİB İÇKİLİ. HEM ÖZCAN TEOMAN GİBİ HER GÜN ALKOL KULLANMIYOR Kİ. .

Yanıtla73
bok için:

hadi özcan tamamda bu moruk niye içtiki

Yanıtla18
ZirtopozmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ramazana girdik carpilacaniz

Yanıtla27
yuhMobil-ANDROID:

üç aylarda içmeyin şu zıkkımı

Yanıtla17
tepkili:

SANAT DEDİKLERİ PACAVRANZDAN BIKTIK

Yanıtla06
zafermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ramazana girdigimiz bu hafta içip daha ayakta duramiyan bu sahisi kutluyorum.adam diye dolasiyor.biraz ornek olun.

Yanıtla05
adalet nerede:

kazandığınız paraları böyle yerlere harcayın afferin siz bu paraları rüyalarda bile görmeyi hak etmiyorsunuz ama ne olsun kimileri şanslı doğuyor

Yanıtla04
EE:

OZCAN''A UZAK DUR-RAHAT BIRAKIN -OZCAN''A DOKUNMAYIN-OZCAN SARHOS. AMA OZCAN ERKEK. KAC KADIN SARHOS KIMSE GORUR. NASIL OZCAN HISSEDIYOR KIMSE UMUSAMAZ. HER GUN ONU IFTIRA-IFTIRA HARAM-OZCAN, CANIM SEVIYORUM SENI COK-ALLAH SANA KORURSUN

Yanıtla13
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title