Haberler

Özge Özder kızını kucağına aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derya karakterine hayat veren Özge Özder, bebeğine kavuştu. Çiçeği burnunda anne Özder, kızına Eva Luna adını verdi.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi ile ekran karşısına çıkan Özge Özder, anne oldu.

"KUCAĞIMIZDASIN ARTIK"

Doğum haberini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden veren 42 yaşındaki sevilen oyuncu, hamile pozunu paylaştığı fotoğrafına, "Kucağımızdasın artık... Hoş geldin ay kızım..." notunu ekledi.

Özge Özder kızını kucağına aldı

KIZININ ADI BELLİ OLDU

Kızına Eva Luna adını veren Özder, paylaşımı sonrası sosyal medyadan tebrik mesajları aldı. Ünlü oyuncunun eşi Sinan Güleryüz ise haberi, "Ailemize, hayatımıza, yuvamıza, hoş geldin... Benim Ay Tanrıçam, güzel yüzlüm..." notuyla paylaştı.

Özge Özder kızını kucağına aldı

Özge Özder kızını kucağına aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Cindoruk Melis Sezen Özge Özder Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Tirrr t:

Eva Luna ney yaaa. Aferim sonunda herkes kimligini belli ediyor. Gavur ismini Kim koyarki cocuguna

Yanıtla1212
Uzaylı Zekiye:

Be diyon la gevşek

36
zırrttt:

aynen katılıyorum. bende eşinin yabancı olduğunu zanettim. ama öyle değilmiş.

45
Tuğba:

İsimlere aldanmayın kesin dini islam değildir bir müslüman asla bu isimi koymuş olamaz

33
Gerzek:

Herkes çocuğuna istediği ismi verebilir buna hiç kimse karışamamaz

00
EVA Luna:

Eva IBRANICEDE YANI YAHUDILERDE KULANILAN BIR ISIM VE HAYAT DEMEK. LUNA LATINCE AY DEMEK: HAYAT VERN AY GIBI BIR ISIM OLSA GEREK: YANI BÖYLECE NE OLDUKLARINIDA GÖSTERMIS OLDULAR:

Yanıtla35
Aylin:

ARKADASIM ASLEN ANKARALI, KIZ KARDESI KARADENIZLI BIRIYL EEVLENDI. KIZLARI OLDU ESKI KELTIK DÖNEMINE AYIT BIR BAYAN ISMI SECTILER: ARKADASIMA KIZ KARDESIN NEDEN BÖYLE BISEY YAPTI SONUCTA ODA MÜSLÜMAN VE TÜRK DEGILMI DIYE SORDUGUMDA DEGISIK BIR ISIM OLACAKMIS ILAKI KIMSEDE OLMAYAN DEDI. ARTIK MILLET MODERN OLACAGIM KIMSEDE OLMAYAN BIR ISIM OLACKA DIYE NE YAPACAGINI SASIRDI.

Yanıtla24
Aylin ,gercek olan,:

Benim adimla yazma Birisi

12
Rüknettin dede:

Ben tanimiyrum

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title