Haberler

Paçalı Donundan Vazgeçmiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Çılgın şarkıcı Russel Brand, bizim dedelere özenmiş.

Çılgın şarkıcı Russel Brand, bizim dedelere özenmiş! Son dönemde biraz durulup huzur bulmak için kendisini yogaya veren Brand, Hollywood'daki bir yoga stüdyosuna giderken her seferinde beyaz, paçalı bir don giydi!

Brand, altına giydiği çeşitli renklerdeki tayt çoraplarla da donunu modern bir hale sokuyor.

SCIENTOLOGY TARİKATI BRAND'IN PEŞİNDE

Dünyanın en çok beğenilen ve aşkları örnek olarak gösterilen Katy-Russel çifti bir yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı ve çift kısa süre içerisinde resmi işlemleri tamamlayarak ilişkilerini sonlandırmıştı.

Bu ilişkinin bitmesinin ardından bir boşluğa düştüğü iddia edilen Brand'ın Tom Cruise tarafından Scientology tarikatına alınmaya çalışıldığı söyleniyor.

Eşi Katie Holmes ile boşanma davası süren ünlü oyuncu Tom Cruise, oyuncu Russell Brand'i Scientology tarikatının bünyesine katmak istiyor. Kısa süre önce şarkıcı Katy Perry ile boşanan ve aklı son derece karışık olan Brand; Tom Cruise ile sık sık buluşmaktan ve onunla vakit geçirmekten çok keyif aldığını söylüyormuş.

SCIENTOLOGY TARİKATI NEDİR?

ABD'li bilim kurgu yazarı L. Ron Hubbard tarafından geliştirilen bir inanç ve buna bağlı uygulamaların bulunduğu bir inanç akımıdır. İlk başlarda felsefi bir oluşum olarak değerlendirilen bu akım daha sonra bir dine dönüşmüştür.

Scientology 1950'li yıllardan sonra dünyayı saran UFO dinlerine benzetilebilir. Çünkü uzaylıların hayatı başlattığı gibi inançları vardır. Dini ritüelleri de uzaylılara tapma şeklindedir.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Russell Brand Tom Cruise Hollywood Magazin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title