Haberler

Pınar Altuğ'dan Eşini Eleştiren Takipçisine Ağır Cevap: Geri Zekalı

Güncelleme:
Abone Ol

Yaptığı paylaşımlardan dolayı sosyal medyada sık sık eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı yüzünden eleştirilen Pınar Altuğ gelen bir yoruma çok kızdı. Pes etmeden eleştirilere yanıt veren Altuğ bu sefer takipçisine ağır bir cevapla karşılık verdi.

Oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan'ın bateri konusundaki hünerlerini sergilediği bir videosunu paylaştı.

KENDİSİNİ TUTAMADI

Eşiyle arasındaki yaş farkı yüzünden sürekli olarak rahatsız edici yorumlara maruz kalan Pınar Altuğ, yaptığı son paylaşım üzerinden yine benzer bir yorum alınca kendisini tutamadı.

Pınar Altuğ'dan Eşini Eleştiren Takipçisine Ağır Cevap: Geri Zekalı

"ÇOCUK İŞTE" YORUMUNA AĞIR CEVAP

Eşi Yağmur Atacan'ın baterideki hünerlerini sergilediği videoyu paylaşan Altuğ bu videonun altına gelen "Çocuk işte" yorumunu görünce yanıt gecikmedi ve başarılı oyuncu bu saygısız yoruma "Geri zekâlı işte" yorumunu yaptı.

Pınar Altuğ'dan Eşini Eleştiren Takipçisine Ağır Cevap: Geri Zekalı

"ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA NE DÜŞER BİLİRSİNİZ"

Altuğ geçtiğimiz günlerde kendisine yapılan eleştirilere "Ben sosyal medyayı çok ciddiye almıyorum, hatta eğleniyorum. Eğer sosyal medyayı ciddiye alırsak bir sorun var demektir. Benim evliliğim ve hayatım hiç kimseyi ilgilendirmez, 3. şahıslara ne düşüyor siz bilirsiniz" demişti.

Pınar Altuğ'dan Eşini Eleştiren Takipçisine Ağır Cevap: Geri Zekalı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Sosyal Medya Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

EMİNE:

NEDEN BUKADAR YAŞA TAKILIYORSUNUZ GÜNÜMÜZDE OKADAR ÇOK BÖYLE EVLİLİK HERKES EVİNDE MUTLUSA KİME NE . . . KISKANÇLIK YAPMAYA GEREK YOK. . . BENCE SİZLER ÇOCUK YAŞTA KIZLARIN EVLİENMELERİNE TEBKİ GÖSTERİN. . . . .

Yanıtla419
metin zengin:

pınar senin tipin sahte, evliliğin pek gerçek olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla125
Nur gürel:

Diğer sanatçıların evliliklerine kıyasla yinede iyi götürüyorlar demekki gerçek ve sağlam bir ilişki paylaşıyorlar yaşların ifadesi ne yararli. Mühim olan düzgün karakterlere sahip olabilmek ayrıca çok yakışan bir çift. Her yönüyle

Yanıtla214
vanlı duman:

valah kadın güzel kimse kıskanmasın bir birlerine yakışmışlar okadar

Yanıtla313
BEKİR:

harika bir kadınsınız pınar hanım

Yanıtla87
Naci:

Bekir, harika olduğunu nasıl anlayabildin kuzum?

10
DeliYürek:

Olgun kadın her zaman güzel ve idealdir.

Yanıtla113
ali d.:

bu habere yorum yapmayı hiç düşünmüyordum kaç defa oldu hep aynı konu ya bu memlekette bir tek Pınar Altuğ mu kendisinden küçük biriyle evli bu memlekette torunu yaşında kızlarla evli niceler var hatta daha önce evlendiği kızın anasından kendisi daha büyük olan insanlar gördük bu durumda Pınar Altuğ a yapılanlar hakka uygun değil bu gibi konular benim ilgi alanım değil ben nasıl geçinirim aybaşını emekli maaşımla nasıl getirim onun derdindeyim ancak yapılanlar hakka adalete uygun değil

Yanıtla212
Dürbünlü:

memleketi bir acı soğana muhtaç bırakanlar utansın.

Yanıtla311
DENİZ CAN:

Pınar Altuğun bu takipçilerinden çektiği nedir ki

Yanıtla112
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title