Haberler

Pınar Altuğ, Yer Aldığı Projede Bile Kendisinden Küçük Eşine Sahip Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Pınar Altuğ, kendisinden yaşça küçük olan kocasına aşkını bir kez daha gösterdi.

Evlendikleri günden beri aralarındaki yaş farkından ötürü "Ayrılırlar" sözlerine maruz kalan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor.

"AŞK İÇİN HER ŞEYİ YIKARIM"

Genç kızların eğitimine destek olmak amacıyla yürütülen kampanyaya dahil olan Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük eşi Yağmur Atacan'a bir kez daha sahip çıktı. Altuğ, paylaştığı videoda "Aşk için kuralları yıkarım, yıktım da. Peki ya sen? Aşk için sen ne yapardın?" sözlerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

gulat.:

bu kadinin turk halkinin ahlakini bozmada buyuk payi var.

Yanıtla1126
elif:

erkekler kendilerinden 40 yaş küçük biriyle evlenice normalde bayanlaramı anormal pınar güzel kadın daha iyilerine layık

Yanıtla124
Cem:

Cocukları 6 7 yaşında hala yaş muhabbeti yeter yahu. Erkek ünlüler her gün haberlerde kaç yaş küçük sevgileriyle.

Yanıtla221
mnr:

aşk için yuvanı bile yıkarsın doğru

Yanıtla912
Alper:

SİZLER MUTLUMUSUNUZ GERİSİNİ BOŞ VERİN

Yanıtla318
Gülamber:

Alan memnun satan memnun. . . size ne olaki ?? Asıl iğrenç ve kabul edilemez olan kazık kadar adamların torunları yaşındaki çocuklarla evlenmesi. Dönün de onları konu edin.

Yanıtla318
ali:

erkek kendisinden küçükle evlenince tü ka ka kadın evlenince kime ne öylemi sapıklıkta level atlamışsın erkek te kadın da istediğiyle evlenir sen kimsin

35
Gülamber:

Herşeyin aşırısı çirkin. Kadın da gidip torunu yaşında bir adamla evlense o da kabul edilemez ve çirkin olur. Davul bile dengi dengine. Ancak Erkek ve kadında da 10 yaş tolere edilebilir bir yaş aralığı.

16
ZEYNEPPP:

İŞİN TUHAFI ADAM GİDER ÇOCUĞU YAŞINDAKİ KIZLA EVLENİR YA DA ADAM 40 YAŞINDA KADIN 25-30 YAŞINDADIR KİMSE SESİNİ ÇIKARMAZ. NE VAR SANKİ KADINDA ADAMDA HAYATINDAN MEMNUN SİZE NE ??? EN AMA EN TUHAFI DA BU ÇİFTE EN ÇOK KADINLAR YORUM YAPIYOR. BEN DE Bİ KADIN OLARAK DİYORUM Kİ KUDURUN KISKANÇLIKTAN . KENDİNİZE BİRAZ BAKIN DA KOCALARINIZIN YANINDA ANNESİ GB DURMAYIN. DIŞARDAKİ ERKEKLERE SÜSLENECEĞİNİZE EVDE PİJAMA GİYECEĞİNİZE KOCALARINIZA SÜSLENİN VE BÖYLE İNSANLARI KISKANMAKTAN VAZGEÇİN. :):):):):

Yanıtla415
ZEYNEPPP:

VALLAHİ DE BİLLAHİ DA BAYANIM :) BENİM KOCAM DA BENDE BİR AY KÜÇÜK HA :):):):):):):):):

32
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title