Haberler

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, eylül ayında evleniyor

Güncelleme:
Abone Ol

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlilik kararı alan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti, eylül ayının ortasında nikah masasına oturacak. Yargı dizisinden sonra gelen teklifleri reddeden Pınar Deniz, bu süreçte evlendikten sonra oturacakları evin dekorasyonuyla ilgilendi.

Final yapan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, uzun süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz sene ağustos ayında evlilik kararı alan çifti eylül ayında nikah masasına oturacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu yaz evlenecekleri konuşulan çift tarihi erteleyerek oturacakları evle ilgilendiler. Yargı dizisinden sonra gelen teklifleri kabul etmeyerek evinin dekorasyonunu tamamlayan Deniz ile Yıldırım, eylül ayının ortasında evlenecek. Her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren oyuncudan hamilelik haberinin de yakın zamanda geleceği konuşuluyor. Deniz nasıl bir gelinlik tercih edeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, eylül ayında evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, eylül ayında evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, eylül ayında evleniyor

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, eylül ayında evleniyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaan Yıldırım Kaan Yıldırım Pınar Deniz Pınar Deniz Evlilik Evlilik Magazin Yargı Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Sinan Bulduk:

3 aya boşanırlar

Yanıtla734
sdsfs dfsa:

Eskiden helal bir ilişki için evlilik olurdu... Şimdi çocuk sahibi olacağı kesinleşenler çocuğun adı başka olmasın diye resmiyet yapıyorlar... Kısacası yazın bir kenara bu evliliğin süresi 3 yılı görmez... Besmele olmayan evlilik öyle oluyor

Yanıtla920
VEFA:

Kıyas yapmayın. Çünkü, Yobaz evliliği değil bunlarınki, modern yaşam. Gençler çok da yakışmış birbirine. Bahtları açık olsun!..

Yanıtla98
Gjerj Kastoroiti:

ne yapalım gram altın mi bize ne

Yanıtla69
Tarla Parsellenir Gönlüm Buzlu Cam:

Pınarı severim ama ben pınarı şu yargı dizisindeki savcıya daha çok yakistiriyorudum fakat o dizi tabi gerçek hayat aynısı olmuyor üzüldüm

Yanıtla58
Ocean Express cargo Ltd:

PINAR SEN MİSİN YOKSA :))))

11
Ocean Express cargo Ltd:

Kaan yıldırım için narsist biri olduğu ve kadınları bitirince attığını okumuştum ekşi sözlük te..Sıra Pınar da demek ki

Yanıtla04
Olabilir Olamaz:

ne yapacaklar evlenip boşu boşuna

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title