Haberler

Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha!

Güncelleme:
Abone Ol

Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın ardından reyting rekortmeni Çukur'a, İlayda Alişan'ın da veda edeceği iddia edildi.

Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın ardından reyting rekortmeni Çukur'a bir isim daha veda edecek. İlayda Alişan'ın da Çukur dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

AŞKIN'I KAÇIRMIŞTI

Sezon finaline 5 hafta kala Çukur dizisinde bir ölüm olayı daha yaşanıyor. Koçovalılar henüz Sena'nın (Dilan Çiçek Deniz) yasını tutamadan bu kez Akşın'ın (İlayda Alişan) ölüm haberiyle yıkılıyor. Dizide uzun süredir sadece eli görünen Yüzüklü lakaplı kötü adamın Yücel olduğu geçen pazartesi yayınlanan bölümde ortaya çıkmış ve Yücel mezarlık ziyaretine gitmek için evden çıkan Akşın'ı kaçırmıştı.

Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha!

DUYGUSAL BİR SAHNE HAZIRLANDI

Yücel'in Akşın'ı öldürüp bir uçurum kenarına bırakacağı öğrenildi. Projeden ayrılan İlayda Alişan'a oldukça dramatik bir cenaze sahnesi çekilecek. "Çukur"da İlayda Alişan'a oldukça duygusal bir veda sahnesi hazırlandı. Öte yandan Yüzüklü'nün gençlik dönemlerine ait ipuçları da ortaya çıkacak. Çeto (Erkan Avcı), Mahsun (Berkay Ateş) ve Yücel'in gençlik yıllarına gidilecek.

Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha!

Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Avcı Alişan Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

komplocu:

bide reyting rekortmeni demezmi. çevremde bu diziyi izleyen kimse yok. izleyende piskolojik hastadır zaten.

Yanıtla185
MEERTTT:

NİYE HABERİ OKUYORSUN DİYE SORMAZLAR MI ADAMA

06
OSMANKÖSTERİTu:

bunu hala izleyeımıkin salak kald

Yanıtla95
AKSHEEP:

aptülhamit den iyidir en azından kimi kıbrısı peşkeş çekenler gibi , tarihte dip not olarak kalamayan padişahlar gibi diziyle ad duyurmaya çalışmıyorlar

Yanıtla93
ZAHO:

KES LAN SESİNİ BOŞ İNSANCIK

00
TAKA:

DİZİ VARDI ESKİDEN. MAHALLENİN MUHTARLARI. PERİHAN ABLA. BABA EVİ. KAYNANALAR. EKMEK TEKNESİ. BİZİMKİLER. YEDİ TEPE İSTANBUL. İKİNCİ BAHAR. SEKSENLER. . NE GÜZEL DİZİLERDİ. AİLECE SEVİLİR. . İZLENİRDİ. . . KOMŞULAR GELİRDİ. . ÇAYLAR. . KEKLER. . .

Yanıtla09
HASAN TOKAAAA:

HASAN TOK. . . ula hasan ula hasan sen ne yer içersin la hasan. sen DEBRELİ HASAN MISIN ULA. . . . LA KOT KAFALI HASAN. . .

00
Sevinc Cavuslu:

Kabak tadı vermeye başladı bu Dizi. Aynı yerde dönüp duruyor. Artık finala girse iyi olur.

Yanıtla23
Fenerbahçeli:

İlk sezon izledim güzeldi sonraları film saçmalamaya başladı örneğin: yamacın abisi şuan adını unuttum ailesine ihanet ediyor büyük abilerini vartoluya öldürttürüyo sonra hiç bişey olmamış gibi koçavalılar bunu affediyo ve tekrardan aralarına alıyıı saçmaa...

Yanıtla22
Çukurun dibi:

İzlettiriyo valla anam babam ?? yok saçma yok polis girmiyor demeyin gayette sürükleyici ve oyunculuklar harika özellikle yamaç o nasıl bi oyunculuk yaa?? fenaa

Yanıtla04
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title