Haberler

RTÜK'ün Engeline Takılan Hadise, Yeni Klibiyle Bomba Gibi Geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Hadise, Sıfır Tolerans adlı şarkısına çektiği klip ateşli bulununca RTÜK engeline takılmıştı. Hadise, son albümündeki Aşk Dediğin şarkısına yeni klip çekecek.

"Sıfır Tolerans" şarkısına çektiği klip ile RTÜK'ten "ateşli" gerekçesi ile ceza yiyen Hadise, yeni klip için kolları sıvadı.

3. KLİPLE BOMBA GİBİ GELİYOR

Hadise, "Şampiyon" albümünün 3. klibini söz ve müziği Zeki Güner imzası taşıyan "Aşk Dediğin" şarkısına çekmeye hazırlanıyor. Bu güzel haberi şarkıda imzası bulunan Zeki Güner sosyal medya hesabından verdi.

Zeki Güner'in o paylaşımı:

Kaynak: Müzikonair

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeki Güner Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

Aslı:

İNATINA DAHA ATEŞLİSİNİ İSTİYORUZ. YETER ARTIK YIL 2018 TABULARI YIKALIM. BURASI ÖZGÜR VE LAİK BİR ÜLKE. DİN HAYATIMIZI YÖNETEMEZ. İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ YAŞASIN.

Yanıtla274
Uğur Ateşer:

İnadına daha çok sapıtarım diyorsun yani!. . . SAPIKK!

54
Ercans:

Hadise seni seviyoruz. Sen yobaz Müslümanlara! Bakma, biz seni ve senin gibileri her zaman bağrımıza basarız. O yobazların tek düşündüğü BACAK ARASI MUHABBETİ. Yazıklar olsun Güzel Ülkemi berbat ettiniz yobazlar.

Yanıtla243
Sercan:

İslamı yaşayan yobaz mı oluyor ahmak, aptal

28
Yorumsuz:

Laiksiniz çağdaşsınız fakat hoşgörü sıfır. Asıl yobaz senin gibi düsünceye sahip olanlardır aptal. .

16
Cemil:

Senin gibi beyin özürlüler yüzünden ülke 4-5 parçaya bölündü . Düdük

14
Uğur Ateşer:

Bıkmadınız Şu insanlara gerici, yobaz, çomar demekten!

40
ezbere konusmayin artik!:

soyunmak cagdaslik, mahremiyetsizlik modernlik. . . medeniyet avrupai yasam tarzi. . . bunlari savunmayan herkes de YOBAZ! bi bitmediniz, bitemediniz kus beyinliler! Siz cok aydin ve Demokrat oldugunuz icin her fikre ve inanca sayginiz var dimi. . .

12
TC SEVDALISI:

Araplaşmayacağız

Yanıtla178
TESLA:

ne yazık ki arap olmakla Müslüman olmak arasındaki derin çizgiyi toplumumuzun birçok kısmı idrak edemiyor Peygemberimizin araplığı değilde Müslümanlığı yaydığını unutuyor insanlar Allah islama davet etmiş insanları araplığa değil uyanın artık abd nin oyununa gelmeyin araplara bakın hallerine birde bize ne yapılmak istenileni anlayın

111
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title