Haberler

Saba Tümer, "Beckham'la aynı yatakta yattı" haberlerine isyan etti

Güncelleme:
Abone Ol

Katar tatilinde, daha önce David Beckham'ın kaldığı otel odasında kaldığını söyleyen Saba Tümer, sözlerinin çarpıtılarak haber yapılmasına isyan etti.

Katar tatilinde uyuduğu yatakta daha önce ünlü futbolcu David Beckham'ın yattığını açıklayan Saba Tümer, laflarının çarpıtılıp 'tık' malzemesi yapılmasına sinirlendi.

Saba Tümer, 'Beckham'la aynı yatakta yattı' haberlerine isyan etti

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Saba Tümer, bazı haberlerin insani değerleri ayaklar altına aldığından yakındı.

Hürriyet Gazetesi'nin attığı "Saba Tümer: David Beckham'la aynı yatakta yattım" başlığına sinirlenen sunucu, "Bir tık uğruna insani değerleri ayaklar altına almak hiçbir meslek ahlakına yakışmaz ve hiç yakıştıramadım. Kadına şiddetin bir örneği olan bu başlık için başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere bu şiddete sorgusuz sualsiz ortak olan tüm haber sitelerini şahsım ve bu muamelelere maruz bırakılan tüm kadınlar adına kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Saba Tümer, 'Beckham'la aynı yatakta yattı' haberlerine isyan etti

Tümer ayrıca paylaşımında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Gazetesi'ni de etiketledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hürriyet Gazetesi David Beckham Saba Tümer Katar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

ÇÖZÜM ODAKLI OL:

Kimse sana aynı anda onunla yatakta yaatın demedi. Sen bizzat kendin bu yatığım yatakta David (sanki eski sevgilin yada arkadaşın) gibi bu yatakta yatmış diyorsun. Bunun ne anlamı var. Ama sana yakıştığı kesin. Şimdi de halen kamuoyunu gereksiz yere meşgul ediyorsun. derdin ne ise git onu çöz yada çözdür. . .

Yanıtla213
KABIZ MEMED.:

Kimi Kandırmaya çalışıyorsun, Önce Haberi Yap, Sonra YANLIŞ Anlaşıldı Söyliyerek 2. Kez Haber OL, Muradına ERDİN TEYZE. .

Yanıtla012
ZZZ:

yeter da noktayı koy

02
1 9 0 3:

Beckham sana bakar mı hiç yav :) Gündemde kalma çabaları

Yanıtla27
evet,evet:

bence, sen zaten sözlerinin bu şekilde çarpıtılmasını canı gönülden istediğine eminim. çocukmu kandırıyorsun.

Yanıtla09
süleyman:

Yeme bizi saba. Boş boş gülmekten başka bir özelliğini görmedik bugüne kadar. o da artık prim yapmıyor.

Yanıtla08
vatandaş:

gündemde kalma çabaları başka hiç bişey değil

Yanıtla08
uCube:

Sen kendi kendine çukur kazarsan, yattığın yatağında reklam için Beckham''ın dersen, eee diğer kişilerde işine bakar tabiki. ;))

Yanıtla17
DEFOL NE HAİN VARSA GÖR:

Defol git gereksiz ve acayip gülen yaşlı bayan. Bir de durup durup David demen esasen ne kadar yabancı aşığı ve düşük profile sahip olduğunu gösteriyor. Sana değil de bir yabancı bu haberi okuduğunda bizim ülkemiz insanı hakkında edineceği yanlış kanaate acıyorum. . .

Yanıtla07
Azraels:

Kendin söylüyonn kendin kızıyonn

Yanıtla05
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title