Haberler

Saba Tümer, Gençlik Fotoğrafıyla Takipçilerini Şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

Kendine has gülüşüyle dikkatleri üzerine çeken sunucu Saba Tümer, yıllar öncesine ait fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı.

Sunduğu gece sohbet programları ile adından söz ettiren Saba Tümer, ekranlarda attığı neşeli kahkahalarla akıllara kazınan isimlerden olan Saba Tümer, gençlik fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu.

"SAÇIMI SÜPÜRGE ETTİM"

Saba Tümer, yıllar öncesine ait fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sunucu, Instagram paylaşımına, "Boşuna demiyorum size 'belime kadar olan tokaların zor tuttuğu saçlarımı bu meslekte süpürge ettim' diye. İşte kanıtı" notu yazdı.

İşte Saba Tümer'in gençlik fotoğrafı;

Saba Tümer, Gençlik Fotoğrafıyla Takipçilerini Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Saba Tümer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Nerdesin Ahmet.:

Bu kadının hakkını vermek lazım hakkını verirsen ne buralara çıkar nede böyle pozlar verir adeta sana delicesine bağlanır ahhhh ahhh!!!!

Yanıtla1043
Cem:

İnsanlıktan biraz nasiplenseymişsiniz keşke

00
Lll:

Dişlerini cok gosteriyor biraz hanimcik durmak daha cok yakisiyor. Yuksek volumlu kahkahalar bi kadini daha da kaba gosteriyor. Gulumse ama zarifce.. Kahkayla gundeme geldin diye zorlama kendini bi sure sonra emir komuta halini alir

Yanıtla612
duran bey:

küfür edenler ayıptır

Yanıtla211
haydar kayar:

zavallının dişleri fırlayacak ağzından. bundan bişey olmaz. nereye dönerse dönsün ötü hep arkada

Yanıtla66
gerçekçi:

seninki nerde acaba??

44
Yorumsuz:

Millet gecim derdinde bunlarsa keyif gülme pesinde

Yanıtla010
Hasan:

Gecım derdındeysen nıye bu haberı okuyon

01
TUNCTUNC:

Ya gülerken agzini acmayi cok cok ön plana cikartiyor. Agzina gülme yönü veya teknigi veriyor verdikcede gülme ahegni rengini kaybediyor detone oluyur son dört yildirda di$ler piranya di$leri gibi di$ari firlami$ bence ya$landikcada dahada cikar ve uzar:

Yanıtla35
Dürbünlü:

cehennem boşuna yaratılmamış.

Yanıtla43
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title