Haberler

Sadece iki isteği var! Hayatını kaybeden Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Yeşilçam'ın usta isimlerinden Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncu ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve hayatının film yapılmamasını vasiyet etmişti.

Bir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Akbaş entübe edilmişti. Usta oyuncudan acı haber geldi. Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayatını kaybetti.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Usta sanatçının vefat haberini sosyal medya üzerinden duyuran menajeri Özgür Aksoy, "Türk sinemasının koca çınarı, canımız, ustamız, Aydemir abimiz vefat etmiştir. Acımız çok büyük. Allah mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM TATLISES'TEN PAYLAŞIM

Aydemir Akbaş'ın vefatı sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, "45 yıllık dostum ağabeyim Aydoşum mekanın cennet olsun" yazdı.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Akbaş, Ocak 2023'te yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Usta oyuncu, ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve hayatını film yapılmamasını vasiyet etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydemir Akbaş Aydemir Akbaş Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

ibrahim Çakır:

aydemir, esas film bundan sonra başlıyor

Yanıtla76543
Barış Akyıldız:

Daha önce gittin mi yap rağım

4531
Serdal Enginkaya:

Sende seyredersin boş adam

2017
Hakan Celik:

kaçmalı kovalamalı filmleri güzeldi ama :)

02
Engin Savaş:

Yıllardır Sana da daltığında toplumun ahlakını ve değerlerini yok eden bozan bu adamların arkasında yine de rahmet okunur mu bilmiyorum?

Yanıtla132382
suleyman altıntaş:

Bir müslüman günaha batmış olabilir. Ne demek arkasından rahmet okunur mu bilmiyorum demek. Ben de kendisinin özellikle yeşilçam da yaptıklarını tasvip etmiyorum ama herif ateistmiş, dinsizmiş gibi de yaklaşmamak lazım. Allah şirk koşuyormuş gibi yaklaşmamak lazım. Herkes günahının bedelini kendisi ödeyecek. Misal verelim şimdi sen bu yorumu buraya yazıyorsun ama sen acaba salih müslüman mısın nereden bileceğiz ? Sen öyle olduğunu söyleyebilirsin ama kalbinden ne geçtiğini ancak Allah bilir.

641
Quaresma Kartal:

Izlerken iyidi ama

1610
orhan eren:

haklısın, sanat adı altında iğfal ettiler toplumun ahlakını ve değerlerini. rahmet mahmet dilemiyorum ben. rahmet olmasın o'na.

1510
Volkan Çolak:

seni Afganistan'da görmek isteriz

177
Sinan Bulduk:

Sanat adı altında demek istemiş arkadaş yukarıdaki yorumunda , teşekkürler..

716
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title