Haberler

Safiye Soyman "40'ı beklesin" diyenlere ateş püskürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Oğlunun vefatının ardından kısa bir süre sonra sahneye çıkan Safiye Soyman, eleştirilere isyan etti. Soyman, "40'ı beklesin" yorumlarına karşı 'Dışarıdan demek kolay. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Acıyı kimin nasıl yaşadığı, taşıdığı bilinmez. Bu ölüme hazırdık" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'ün ölümüyle sarsılan ünlü sanatçı Safiye Soyman, kısa sürede sahnelere döndüğü için kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Telefonla bağlandığı programda açıklama yapan Soyman, şu ifadeleri kullandı:

"Çok acımasız bunları yazanlar, ne yaşadığımı bilmiyor. Dışarıdan '40'ı beklesin' demek kolay. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Acıyı kimin nasıl yaşadığı, taşıdığı bilinmez. Böyle bir acıda ahkam kesilmez. Oğlum için 25 yıl mücadele ettim. Bu ölüme hazırdık. Çocuğum son zamanlarda acı çekiyordu. Yavrumu Allah daha fazla çektirmeden yanına aldı. Benim acım son nefesime kadar devam edecek. Anneliğimi kimse tartışmasın."

"SAHNEYE ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİM"

"Benim oğlum sahneye çıkmamı çok severdi" diyen Soyman, "Üzülmemi hiç istemezdi. Gönlüm rahat, içim rahat. Ben sahneye çıkmaya devam edeceğim çünkü almış olduğum işlerim var. Acımı içimde yaşayacağım, işime saygı göstereceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Safiye Soyman Safiye Soyman 3-sayfa Magazin Yaşam 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Hamit Gündoğdu:

Safiye hanım biz sizi çok iyi anlıyoruz..hatta hiç cevap vermeseydiniz de olurdu.. bence Allah'ın bu konudaki imtihanı isyan etmeden kabul bile bir erdemliktir ve sizde var bu insanlık..tekrar başınız sağolsun.

Yanıtla1967
DODOK DODOK:

Şu 40 / 50 hesaplarını nereden uydurduklarını bir bilsem...

Yanıtla2037
Murat Celik:

Safiye Hanım Safiye Hanım Ölüm Allah'ın emridir Herkesin başına Her an gelebilir Sen Şöhret para gelip geçici ama evlat acısı kalıcıdır Bizler komşularımız ya da ailemizden biri öldüğü zaman kırk gün yas tutarız televizyonlarımızı dahi açmazdık Bilmem anlatabildim mi

Yanıtla2526
Murat Kuş:

O sana laf atanlar abla bir civciv bile besleyemez bırak böyle bir çocukla uğraşmayı bu laf atanlar genellikle vefasız olan grup adamlar annelerini yetiştirme yurduna yerleştirenler

Yanıtla434
Hüseyin Kaya:

Birde haklı çıkmaya çalışmış yazık demekki evladını kafasında çoktan silmiş

Yanıtla2116
DODOK DODOK:

Abdulaziz Bayındır "Kuran ışığında doğru bildiğimiz yanlışlar". Lütfen bu kitabı okuyun...

Yanıtla76
rana jeylin:

1400 YILDIR HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ DA O MJU DOĞRU ANLAMIŞ

00
mehmet nazif aytekin:

Ya ALLAHASKINA DOGRU SOYLEYENI 9 KOYDEN KOVARLAR DIYENLER GIBI MILLETI SUÇLAMAYIN. TABIKI 40 ini bekleyecekti.Gelmissin bu yasa yeterince sahnelerde çalışmışsın Yeter artık.bi durun.senin evladin olmuş.iş neymıs ya.yani isini ertele.yasini başını almışsın.bak ölüm var.artik öbür dünya icinde çalış biraz.

Yanıtla44
Olabilir Olamaz:

insanların bu saldırganlığı da ne olacak..

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title