Haberler

Şahan Gökbakar, Oğluyla İlk Pozunu Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Taze baba Şahan Gökbakar, Instagram hesabından oğlu Deniz Efe ile ilk fotoğrafını "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz" notuyla paylaştı.

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın dört gün önce ismini Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya geldi.

"MİNİK TAVŞANIMLA OTURUYORUZ"

Oğlu ile ilk pozunu sosyal medyadan paylaşan Gökbakar, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey... Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın...Derken altını doldurdu :)) oooof be"

İşte Gökbakar'ın o karesi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı Deniz Efe Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

tülin:

artist ve müzisyenlerin cocuklarida anne babalari gibi hayirsiz olurlar.

Yanıtla92
TÜRKİYE DEĞİL AKEPE SUÇLU:

UMARIM BABASINA BENZEMEZ ALLAH GÖSTERMESİN

Yanıtla82
Sinem:

Allah Uzun ömür versin yavruna. Baskalarinin kaybettigi yavrulara üzülen adam gibi adamsin. Hep mutlu olun Allah herkesin yavrularini korusun

Yanıtla27
KÜBRA OCAKDAN:

NE GÜZEL ALLAH ANALI BABALI BÜYÜSÜN BÜYÜDÜĞÜNDE BABASI GİBİ ŞAKACI OLUR :)))))

Yanıtla26
Tebrikler:

Hayırlısı olsun Gökbakar ailesi. Evladınız uzun ömürlü sağiıklı sıhhatli vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Yüce Rabbim isteyen her kuluna aile olmayı nasip eylesin.

Yanıtla05
YgtMobil-IOS:

Allah analı babalı büyütsün

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title