Haberler

Sahte markalara da gönderme yaptı, Hülya Avşar zeytin hasadında

Güncelleme:
Abone Ol

Türk sanat camiasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar, yaz başından bu yana Ayvalık'ta kaldığı yazlığında zeytin hasadına başladı. Bahçesindeki ağaca çıkan Avşar, zeytin toplarken sahte zeytinyağı markalarına da gönderme yaptı. O anlarını paylaşan Avşar, "Sahte zeytinyağlarından, yiyeceklerden bıktık değil mi? Ya kendi işini kendin yapacaksın ya da bu sopayı yiyeceksin" dedi.

Türk sanat camiasının sevilen isimlerinden birisi olan Hülya Avşar, yaz başından bu yana Ayvalık'ta kalıyor. Orada satın aldığı yazlığında kalmayı tercih eden Avşar Kızı, zeytinini de doğadan karşılıyor.

AĞACA ÇIKIP ZEYTİN TOPLADI

Hülya Avşar, bahçesindeki ağaca çıkarak zeytin hasadına başladı. Yardımcısının elinden tırmığı alan Avşar, ağaca çıktı ve zeytin topladı.

"SAHTELERİNDEN BIKTIK"

Ünlü isim o anları Instagram hesabından paylaşarak "Hasat bereketli... Sahte zeytinyağlarından, yiyeceklerden bıktık değil mi? Ya kendi işini kendin yapacaksın ya da bu sopayı yiyeceksin. Berekete bakın berekete maşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Hülya Avşar Zeytinyağı Zeytinyağı Ünlüler Magazin Zeytin Zeytin Yaşam Doğa Ünlüler Doğa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Hakkı Aydın Bulut Karagundostu:

Zeytin toplarken bunu zehirli bir yılan soksa ne sevinirdim be anlatamam

Yanıtla7639
Aykut Kalanoğlu:

Onun işlerini yaptınız da size paranızı mı ödemedi ? tavuğunuza kışt köpeğinize hoşt mu dedi ? nedir bu kadar öfke ve de kindarlık kardeş ? yine ön yargılı bir vatandaşımız asla kurtulamayız ön yargılı bir millet olmaktan !

314
Naci Büyükkal:

Yılan sokarsa ölür. El vicdan!

14
Taş:

Vay be bir zamanlar dayılar iki duble atınca avrat Hülya Avşar’dan güzel oluyor diye latife yapardı. 35 yıl falan önce karın hala 3-4 duble tadında en az, helal olsun

Yanıtla346
Şahin Ali:

her boka parmak atmazsa olmaz bi zamam da kurbanda dana krsmek günah diyprdu

Yanıtla1120
Hakkı Aydın Bulut Karagundostu:

Beğenmedim işareti koyanlar İnşallah bu kadın ahirette Can yoldaşınız olur

Yanıtla254
Nurettin Reçber :

Hülya sana ihtiyacım var tatlım

Yanıtla155
Siranuş Nermer:

avşar garuya bah

Yanıtla161
Mehmet hakan Çelik:

Yardım lazım mı hülya

Yanıtla106
VAHAP:

Hülya, Gökçeada ya gel katkısız gerçek organik bal ı da benden al, beğenmezsen ödeme yapmazsınız. Şeker hastaları da orantılı olmak şartıyla rahatlıkla tüketebilir

Yanıtla610
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title