Haberler

Salma Hayek defalarca koronavirüs testi yaptırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 1 milyondan fazla kişinin hayatına mal olan koronavirüse karşı kendisini korumaya almak isteyen oyuncu Salma Hayek, bugüne kadar defalarca koronavirüs testi yaptırdı. Oyuncu, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.

Hollywood'un 54 yaşındaki Meksikalı oyuncusu Salma Hayek, bu zamana kadar sayısız teste girdi. Rutin olarak sürekli koronavirüs testi yaptıran Hayek, bu anları da her defasında ölümsüzleştirdi.

VİDEO BİNLERCE İZLENME ALDI

Test yaptırmanın sıkıntılı bir süreç olmasının yanı sıra önemine dikkat çekmek isteyen Hayek, bu zaman kadar yaptırdığı testlerin görüntülerini birleştirerek 16,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun "Ben yaptırdım" notuyla paylaştığı video 702 bin görüntülenme aldı.

Salma Hayek defalarca koronavirüs testi yaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Salma Hayek Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

hasan:

bizdede para olsa bizde test yaptırırız 300-400 tl para istiyolar test için devlet hastanelerindede ateşin olmadan test yapmıyorlar malesef

Yanıtla17
şeytansız kadın:

öt korkusu böyle işte makyaj yapıp gezmeye benzemen abla

Yanıtla15
Ne ala:

Tat koku kaybi icin gittigim hastanede suruntu testi yapildi bogazina surdugu cubugu cikarip burnuna suruyo yetmyo gozune kadar cikarip oralari bi guzel oyuyor cok can yakici bi islem sonuc mu pozitif malesef

Yanıtla05
Burak:

Hala cok tatli kadin

Yanıtla22
Best regards:

Selam tatlım

01
adanalı cabo:

ölümde var bacım

Yanıtla13
REKLAM:

GÜNDEMDE KALMAK İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALAN ZAVALLI İNSANLAR

Yanıtla03
lira:

bu çahillikti , ayıptır ,

Yanıtla12
ECE:

Aman selma teyze dikkat bizim magazin dünyasında salgın var her gün on ünlü yakalanıyor

Yanıtla20
bozoklu:

korkunun ecele faydası yoktur.

Yanıtla10
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title