Haberler

Seda Sayan'dan 12 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker paylaşımı: Seni koruyamadık

Güncelleme:
Abone Ol

Seda Sayan, şiddet gören kadına yardım etmek isterken katil olan ve 12 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker hakkında Instagram'dan paylaşım yaparak "Affet seni koruyamadık" dedi. Sayan'ın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Konya'da, sevgilisini dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'a engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan 20 yaşındaki Kadir Şeker, suçu haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 'kasten adam öldürme' suçundan 15 yıl hapse çarptırıldı. Duruşmadaki iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirdi.

"ÇOK YAZIK OLDU ÇOK"

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Kadir Şeker hakkında bir paylaşım da ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan geldi. Instagram hesabından Şeker'in fotoğrafını paylaşan Sayan, "12,5 yıl hapis Kadir Şeker... Bizi affet senin için hiç bir şey yapamadık. Artık sokakta şiddete maruz kalan kadınların yardımına kim koşar üzgünüz çok yazık oldu çok" dedi.

Seda Sayan'ın paylaşımına yorum yapan şarkıcı Deniz Seki ise "Gerçekten içler acısı bir karar. Çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Seda Sayan'dan 12 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker paylaşımı: Seni koruyamadık

NE OLMUŞTU?

Üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat'ta merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta bir kişinin sevgilisini darbettiğini görmüş ve çifti ayırmak için yanlarına gitmişti. İkili arasındaki tartışmayı engellemek için yanlarına giden Şeker, bu sırada saldırgan Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı. Genci bir süre kovalayan ve darbeden Özgür Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

kadir şeker Seda Sayan Instagram Konya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Urfalı:

Dayılık yapıp adamı öldüreceksin, sonra istemeyerek oldu kadını koruma amacım vardı bilmem ne diyeceksin. önce sen kimsin neden bu kadını koruma gereği duydun ? karı koca arasında ne işin var ? ben eşimle tartışırken biri karışsa bende gereğini yaparım. karı koca arasına girilmez. bence az ceza almış müebbet verilmeli. ölene yazık olmuş.

Yanıtla294
İLK YORUMCU:

araya girilir kardeşim. sen karını sokak ortasında döveceksin küfür edeceksin sonra araya girmeyin diyip dayılığı sen yapacaksın. valla uyarmama rağmen hala dayılık yapan kim olursa tek yumrukla bayıltırım. sonra ne yapıyorsa yapsın uyandığında. . .

215
mustafa:

ah cahil vah cahil. yazık kfana

59
Bu ne:

Evet araya girilir, ama öldürülmez. Her kavga edenden güçlü olanı öldürelim, mahkemede madalya versinler. Nasıl bir adalet anlayışınız var kardeşim.

67
vay erkek:

okadar da degil aslan parcasi ...

15
ali:

karı koca arasına girilmez bıçak tüfek gama vur kır parçala demi

00
Doğruluk:

Acaba seda hanımın çocuğu bu şekilde ölseydi bunu paylaşır mıydı.orda bir insan ölmüş. Tamam yaptığı şiddet doğru değil. Kadına şiddete ve her türlü şiddete karşıyız. Ama bıçakla bir insanı koruyamazsın. Hukukta orantılı güç var. O bıçak olmazsa o insan ölmeye bilirdi. Her kavga edeni bıçakla ayıramazsın.

Yanıtla415
Doğruluk:

evet kasıt yok, anlık bir durum ama bıçakla olmazsa Suç suçtur. Hiç ceza almasınlar diyenler o zaman her kes bıçakla silahla kavgaları ayırsın

Yanıtla612
Bu ne:

Ünlüler dahil, burada atıp tutanlar: savcı ve hakimin bilmediği ne biliyorsunuz? İki tarafta mı bıçak çekmiş? Kaçarak veya yumruk yumruğa müdahil olabilir miymiş? Korkmuşsa, yememişse polis veya başka yardım çağırabilir miymiş? Bıçaklaması şart mıymış?

Yanıtla97
numan:

ülke müge anlı esra erol seda sayan gibilerle yönetiliyor sen neyin nesisin önce para için yaptıklarınla otur sonra topluma çık toplum ahlakını öğren sonrada yalan ağzınla konuş

Yanıtla59
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title